Volgens veel volgers was hun tripje naar Venetië hét moment waarop André Hazes zijn Monique ten huwelijk zou vragen. De twee houden zelf hun lippen stijf op elkaar, maar Westenberg wordt gespot met een wel heel bijzondere ring om haar vingers.

Want in een Instagram Stories van de zanger zelf zien we Monique die haar hand voor haar gezicht houdt. En daar fonkelt toch echt iets wat heel erg lijkt op een verlovingsring. Ook vragen volgers zich af waarom de blondine haar vingers zo prominent laat zien. Het voelt bijna of ze stiekem iets wil zeggen hiermee...

Article continues after the ad

Aanzoek

Eerder vertelde Monique aan Story dat ze zich geen zorgen maakt over het aanzoek. ‘André houdt van grootse gebaren. Terwijl ik ook ‘ja’ zeg als hij hier nu op zijn knieën gaat. Maar ik gun hem zijn moment. Al hoop ik dat ik er niet te lang op hoef te wachten.’ De 25-jarige zanger heeft er in de afgelopen maanden dan ook geen geheim van gemaakt dat hij Monique ten huwelijk wil vragen. Zeker nu hij weet dat ze ‘ja’ zal zeggen. Is het dan eindelijk zover?

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders