Ronnie Famke relatie

Famke Louise heeft vanochtend een filmpje toegevoegd aan haar verhaal op Instagram, waarop te zien is dat Ronnie Flex naast haar ligt. De geruchtenmolen draait dan ook meteen weer overuren: zijn de twee weer terug bij elkaar of wat is hier aan de hand?

Inmiddels is het filmpje weer verwijderd, maar Shownieuws heeft nog even snel een screenshot kunnen maken. Die kan je hier zien.

Article continues after the ad

Uit elkaar?

De rapper liet eerder via zijn Instagram weten dat het uit was. "Durfde dit net niet te posten, dus heb weer verwijderd, maar ja ik moet wel", schreef hij. "Als ik niks zeg, ga ik nog gekker worden, omdat niemand dan rekening kan houden en dat bespaart me wat ongemakkelijke gesprekken en shit... In ieder geval, ik ben single, ik ben alleen." Kort daarna verwijderde hij zijn bericht.

Geen commentaar

Vorige week werden de geruchten bevestigd door Famke zelf. De zangeres schreef in een inmiddels verwijderde post: "Helaas moet ik mededelen dat ik inderdaad weer single ben. Geen commentaar verder."

Waarom de twee zo geheimzinning doen over hun relatie en wat er nou precies aan de hand is, is niet duidelijk.

Papa Ronnie

In december werd Ronnie voor de eerste keer vader van dochtertje Nori, die hij kreeg met Dj Wef. Afgelopen dinsdag werd nog even olie op het vuur gegooid toen het nieuws naar buiten kwam dat Nikki Ros, bekend van Ex on the Beach: Double Dutch, zwanger zou zijn van de rapper. Nikki is momenteel 20 weken zwanger en beweert dat Ronnie de vader is.

Het management van Flex laat aan RTL Boulevard weten dat het grote onzin is. "Als er sprake was van een zwangerschap, dan had Ronnie dat in de afgelopen maanden moeten horen van haar en dat is zeker niet gebeurd." 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders