Pas een paar weken geleden bevestigden Ronnie Flex en Famke Louise op 14 december eindelijk dat ze dan écht een relatie hadden. Nu lijkt het allemaal alweer voorbij..

Op Instagram deelde Ronnie een tekst die niets aan de verbeelding overlaat. 'Je kunt een b*tch niet vertrouwen, want ze doet het met iedereen.' De rapper is van mening dat vrouwen niet te vertrouwen zijn. Zou dit over Famke gaan?

Ontvolgen

Daarnaast zegt Ronnie dat hij niet verliefd kan zijn op een 'thottie', een ander woord voor slet. Hij neemt dus geen blad voor de mond. Naast de heftige teksten in Ronnies Instagram Story, valt ook op dat hij en Famke elkaar niet meer volgen op Instagram. Zou dat erop wijzen dat de twee uit elkaar zijn? Het management heeft in ieder geval nog niet gereageerd.

Article continues after the ad

 

 

Koppel

De videoclip van het nummer 'Alleen Door Jou', die het stel pas kort geleden uitbracht, eindigde in een liefdevolle zoen. Hiermee maakten de twee duidelijk dat ze een relatie hadden. Later die dag bevestigde een verliefde Famke in RTL Late Night dat ze écht een koppel vormden.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: ANP