Normaal gesproken zingt Alain Clark zijn nummer ‘Father and Friend’ altijd met zijn eigen vader, maar dit weekend deelde hij het podium met een wel heel bijzonder iemand. Hij zingt het nummer voor het eerst met zijn eigen zoontje Nilo.

Op Instagram deelt de zanger een filmpje dat hij het duet zingt met zijn zoon. “Een trots moment gisteren. Mijn 9-jarige zoontje kwam op het podium en zong ‘Father and Friend’ met mij,” schrijft hij erbij. “Toen ik dit liedje twaalf jaar geleden schreef, heb ik nooit durven dromen dat ik op een dag mijn vaders teksten zou kunnen zingen. Hetzelfde liedje met een nieuwe betekenis. Ik voel me gezegend.”

Nieuw avontuur

Eerder liet Alain weten dat hij de theaters ingaat. Na zeven albums, meerder nummer 1-hits en een Edison-popprijs is het tijd voor een nieuw avontuur. Afgelopen januari speelde Alain ter voorbereiding op zijn uitverkochte show in Koninklijk theater Carré een try-out in een kleiner en intiemer theater. De interactie met het publiek beviel zo goed dat hij besloot te gaan touren langs de kleine en midden theaters in Nederland.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Article continues after the ad

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws.nl, beeld: Peter Smulders