Loiza Lamers (26) is natuurlijk een prachtige verschijning. Het model maakt momenteel haar opwachting in De Verraders, maar de goede genen blijken in de familie te zitten. Dit is namelijk hoe haar broertje Thijs eruit ziet!

‘Hollands next’

Een aantal jaar geleden verblufte Loiza met haar looks menig mens. Ze deed mee aan Hollands Next Top Model 2015 en won ook nog eens. Ze was met haar deelname het eerste transgender model dat überhaupt meedeed én won. Ze wees haar gewonnen modellencontract af, maar dat betekende niet einde carrière. Nog steeds is Loiza actief als model en mogen we geregeld genieten van allerlei mooie kiekjes die ze op Instagram post.

Broertje Loiza Lamers

Uit haar Instagram posts mag dan ook blijken dat ze een echt familiemens is en dan ook graag foto’s met haar geliefden plaatst. Zo liet ze in een (te lieve) foto met haar broertje weten dat ze een ontzettend trotse zus is. Ze deelde de selfie met Thijs ter ere van zijn verjaardag. 'Ook al ben je veel langer dan ik, je zal voor altijd mijn kleine (vervelende) broertje blijven.' Wat lief.

Goede genen

Dat de goede genen niet alleen in Loiza zitten blijkt dan ook wel weer. En dat Thijs die genen dus ook bezit, valt niet alleen ons op. Veel van Loiza’s volgers laten in de reacties weten dat broer en zus allebei eigenlijk heel mooi zijn. 'Jullie zijn twee beauty’s', reageert iemand. En, 'Broer al even knap als de zus', luidt een ander. Nou, daar zijn we het zeker mee eens hoor. Oordeel hieronder zelf maar.

Article continues after the ad

Door: Flaironline | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.