Fred van Leer (44) heeft geen makkelijke tijd achter de rug, maar kan rekenen op veel steun van familie en vrienden, maar ook fans. Om deze mensen te bedanken, deelt hij een liefdevol kiekje uit de oude doos.

Op dit plaatje is de stylist te zien met twee vriendinnen van vroeger. ‘Ik krijg zoveel lieve berichten van jullie allemaal maar ook van vriendinnen van vroeger... Ik was hier denk ik 15 samen met Esther en Dominque: wat een tijd was dit... T’roefke in Renesse na een lange nacht op de dansvloer en al lijkt het alsof we helemaal koek koek waren het waren alleen raketjes en een sinas.'

Complimenten

Naast dat er in de reacties gezamenlijk herinneringen opgehaald werden over feestjes en raketjes, kwam er ook een stortvloed aan complimenten binnen over de jonge knaap in het midden. Reacties als ‘Toen een leuke jongen, nu een leuke man’ en ‘knap koppie!’. En we kunnen ze geen ongelijk geven. Fred was een hartstikke leuke krullenbol!

31 jaar later

Niet veel later plaatste Fred nog een foto met dezelfde jeugdvriendinnen, maar dan een wat recenter plaatje. ‘En dit zijn we 31 jaar later’, staat er als onderschrift. Nog steeds drie knappe koppen! Al zijn we inmiddels wel benieuwd of Fred ooit zijn krullen weer tevoorschijn zal halen.

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders & Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.