connie witteman vroeger

Met het nummer ‘In The Heat of The Night’ brak Connie Witteman in 1981 door als Vanessa. Vele hits en ook vele jaren later ziet Connie er heel anders uit. Dit is hoe Connie Witteman vroeger door het leven ging, voor alle plastische ingrepen.

Ze is bijna onherkenbaar!

Dit was Connie Witteman vroeger

Connie is in totaal drie keer in het huwelijksbootje gestapt, onder anderen met Free Record Shop-baas Hans Breukhoven, met wie ze van 1987 tot 2009 getrouwd was. Ook was Connie verloofd met haar meest recente vriend, Eugène van Dun, maar in 2018 gingen de twee uit elkaar. In de loop van de jaren heeft Connie niet alleen veel relaties gehad, ze is ook een aantal keer onder het mes geweest. Daardoor zou je haar bijna niet meer herkennen op een foto van jaren geleden.

Onherkenbaar

In de jaren tachtig maakte Connie's carrière als zangeres een vogelvlucht en werd ze bij heel Nederland bekend onder de naam Vanessa. Sinds haar hit ‘In The Heat of The Night’ kwam Vanessa met het ene na het andere disconummer. In die tijd had Connie een platinablond, krullend kapsel met pony en droeg ze regelmatig een hoofdban in typische jaren tachtig-stijl. Pas jaren later besloot de zangeres onder het mes te gaan, waarna ze meerdere plastische ingrepen onderging.

Article continues after the ad

Dit is hoe Connie Witteman vroeger – begin jaren tachtig – door het leven ging:

Een aantal jaren later maakten Connie's weelderige krullen plaats voor een steiler kapsel. Ook werd de hoofdband ingeruild voor een baret. Zo zag de zangeres eruit in 1988, toen ze net een jaar getrouwd was met Hans Breukhoven en haar naam veranderde naar Connie Breukhoven:

Beeld: Peter Smulders, ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.