De tijd vliegt, weet ook Joëlle Witschge nu ze een zoon op de wereld heeft gezet. Rio is alweer 3,5 maanden oud, en die mijlpaal legt zijn trotse moeder vast.

Het model geniet met volle teugen van het moederschap. Ze brengt zo veel mogelijk tijd door met haar zoontje. Omdat hij ruim drie maanden is, vond Joëlle het tijd voor een kleine fotoshoot. Met een klein kaarsje in de vorm van een drie én een voetbal poseert het jochie voor de camera. Dat Rio fotogeniek is, komt niet als een verrassing met een topmodel als moeder.

Article continues after the ad

Zuid-Korea

Het model is beviel in het Ulsan University Hospital in Zuid-Korea. Joëlle verhuisde afgelopen januari halsoverkop naar Zuid-Korea. Haar verloofde Dave, een voetballer, speelt nu bij FC Ulsun. Het stel had slechts twee dagen om de verhuisdozen in te pakken.

Huwelijksplannen

Na de komst van de kleine hebben Joëlle en Dave grootse toekomstplannen: een huwelijk. 'Maar dat wordt niet deze zomer, maar de zomer daarop, in 2020. Ik wil wel gewoon mooi slank in een jurk passen en met een drankje op mijn bruiloft staan.'

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.