Dit weekend maakte Simon Keizer op het podium bekend dat zijn vrouw Annemarie in verwachting is. Het nieuws kwam als een grote verrassing voor de fans in het publiek, en óók voor beste vriend Nick Schilder. Bekijk zijn reactie in het filmpje hieronder! 

Nick en Simon traden op in Ahoy, met hun ’10 Jaar Nick en Simon-concertreeks’. Simon en Annemarie hielden er rekening mee wellicht geen kind te mogen verwelkomen. Enkele jaren geleden kreeg Annemarie een miskraam. De zwangerschap kwam toen onverwacht. In zijn boek Ik & Simon schrijft de 31-jarige zanger: “We kwamen erachter toen de miskraam na een week of zes zwangerschap al een feit was.” 

Kinderwens

Over hun kinderwens schrijft Simon verder: "Het liet ons voelen dat het kind welkom zou zijn. Begrijp me niet verkeerd, ik hoop dat het ons ooit gegeven is. De wens is er wel degelijk. Het gevoel ook. Maar als het ons in de toekomst niet gegeven is, kunnen we er ook mee leven.”

Video

De bekendmaking van het heugelijke babynieuws in Ahoy: 

(beeld: Peter Smulders)

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Angela Groothuizen heeft een bezoekje gebracht aan goede vriend Leco van Zadelhoff. Ze ziet er volgens hem ‘beter uit dan ooit’.

“Zo mooi heb ik je nog nooit gezien!”, zegt een enthousiaste Leco, die blij is met het eindresultaat.

Niet te herkennen

Angela is voorzien van een bos krullen en feestelijke make-up. De positieve reacties stromen binnen op de foto. ‘Jij maakt van elke vrouw een diva’ en ‘prachtige vrouw die jij nog mooier weet te maken!’, zeggen verschillende mensen. Ook zeggen sommigen: ‘Ik herken haar bijna niet’. Eén volger van Leco weet het prachtig te verwoorden: ‘Als je zo mooi bent vanbinnen, dan straal je dat ook uit’. Zo is het.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Libelle.nl

Nicolette van Dam is een veelgevraagd presentatrice, en heeft daardoor altijd een volgeplande agenda. Sinds ze moeder is van dochters Lola-Lily en Kiki-Kate, wordt ze gekweld door schuldgevoel.

'Dat heb ik Irene Moors een keer horen zeggen: een werkende moeder voelt zich altijd schuldig. Dat is me bijgebleven,' zegt de blondine in een interview met Vrouw. Ze vindt het lastig om met het schuldgevoel om te gaan. Om de zorg van hun dochters goed te verdelen, houden Nicolette en haar man Bas Smit hun agenda's goed bij. 'Als ik 's avonds moet werken, breng ik ze 's ochtends naar school. En ik block mijn agenda voor dingen waarvan ik weet dat ze belangrijk zijn voor de kinderen. Zoals een inloopochtend op school, dat zijn heilige momenten.'

Jonge moeder

De presentatrice is jong moeder geworden, op haar 26ste, en is daar heel blij mee. 'Mijn oma is jong, mijn moeder is jong en ik heb daar altijd zoveel plezier aan beleefd. Toen ik vijftien was, gingen we met kerst met z’n allen stappen in de Supperclub! Dus als je met de liefde van je leven bent, kun je er net zo goed meteen mee beginnen. Ik was 26 toen ik zwanger raakte en heb daar totaal geen spijt van gehad.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders