Corona of geen corona: Sylvie Meis geniet van een zonovergoten vakantie op haar favoriete bestemming Saint-Tropez. Op haar sociale media deelt ze veelvuldig kiekjes, maar niet van haar reisgenoot: verloofde Niclas Castello. Tóch zijn de tortelduifjes op de gevoelige plaat vastgelegd.

Een azuurblauwe zee, terras aan het strand en haar afgetrainde lichaam: Sylvie deelt het allemaal. De diva viert vakantie in een tropisch oord, met haar verloofde aan haar zijde. De Duitse kunstenaar Niclas heeft niets met sociale media en is dan ook niet te zien op de vakantiekiekjes. 

Romantische wandeling

Paparazzi zijn de presentatrice echter achterna gereisd en hebben het verloofde paar vastgelegd tijdens een romantische wandeling door de Franse havenplaats. De twee zien er gelukkig uit en leken het erg naar hun zin te hebben.

Uitgesteld huwelijk

Door de coronacrisis kunnen Sylvie en Niclas voorlopig niet in het huwelijksbootje stappen. Het gaat om uitstel, geen afstel benadrukt de diva. Zodra het weer kan, wil ze volmondig ja tegen Niclas zeggen. Toch is er één ding dat ze absoluut niet wil: zijn achternaam. In een Duitse radioshow verklaart Sylvie dat ze haar carrière heeft opgebouwd als Sylvie Meis en er daarom niet aan moet denken om zijn naam te dragen. 'Ik moet heel hard werken om als 42-jarige vrouw om succes te hebben en moet mijn naam nu niet veranderen. Nooit.'

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders/Brunopress 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.