Het onafscheidelijke duo Carlo Boszhard en Irene Moors komen misschien samen weer terug op televisie. Op Instagram lijkt Carlo een hint te geven met betrekking tot een eventuele hereniging.

Meer dan 25 jaar lang maakten Carlo Boszhard en Irene Moors samen televisie. Zo presenteerden zij samen Telekids, en daarna volgden vele andere programma's, zoals Pittige Tijden, de TV Kantine en Life & Cooking. De laatste keer dat het duo samen op tv te zien was, is inmiddels alweer een tijdje geleden.

Nieuw programma

Afgelopen week vertelde Carlo in RTL Boulevard dat hij weer graag met Irene een programma zou willen presenteren. 'Ik zou graag, als ik dan in een gat mag springen, met Irene op een avond zitten aan een tafel in een soort zomerachtige sfeer,' aldus de 49-jarige presentator. Een dag later deelde Boszhard een foto van hem en Irene op zijn Instagram-account. 'Gieren met de liefste! #wateetjijveel #houesop #blamage #pittigetijden #carloenirene #nieuweplannen,' schrijft Carlo bij het gezellige kiekje. Zou het dan toch?

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gieren met de liefste! @irene_moors #wateetjijveel #houesop #blamage #pittigetijden #carloenirene #nieuweplannen ❤️

Een bericht gedeeld door Carlo Boszhard (@carloboszhard) op

Aangezien er de afgelopen tijd grote namen bij RTL zijn vertrokken (Wendy van Dijk, Gordon en Linda de Mol) en naar het Talpa van John de Mol zijn verhuisd, is er wellicht meer ruimte voor een nieuwe tv-show met het charismatische duo. Irene was eerst overgestapt naar SBS, maar is daar na februari niet meer werkzaam.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders