De week begon feestelijk voor Naomi van As (36) en Sven Kramer (33), want hun dochter Kae mocht alweer één kaarsje uitblazen! Het gezin vierde de bijzondere maandag met een flinke roze verjaardagstaart, en delen beelden van het feestje op Instagram.

Op de kiekjes is te zien hoe de kleine Kae vol bewondering naar de taart kijkt en haar handjes in de lucht gooit. “Onze kleine meid viert vandaag haar eerste verjaardag. Happy birthday Kae!”, schrijft de trotse Sven bij een tweetal foto’s. Ook mama Naomi deelt er een aantal, waaronder één waarop te zien is hoe de jarige jet smult van de taart.

Hoera!

Bij de post van Sven grapt Naomi dat “de taart al op is” en bovendien stromen de felicitaties binnen voor Kae. “Gefeli!”, reageert voormalig hockeyster Fatima Moreira de Melo. Koffietijd-presentatrice Quinty Trustfull vult aan: “Hieperdepiep!”

Lange relatie

Sven en Naomi leerden elkaar in 2007 kennen op het Sportgala; niet veel later kregen de twee een relatie. Op 21 oktober 2018 werd het koppel de trotse ouders van hun eerste kindje. Of het stel een broertje of zusje zou willen voor Kae? “Mocht het ons gegund zijn om een tweede te krijgen, kom maar op”, vertelde Naomi aan Flair.

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.