Roxeanne Hazes is niet bang om te experimenteren met haar uiterlijk. De zangeres heeft al verschillende looks gehad en heeft nu wéér een bezoekje aan de kapper gebracht. 

Lees ook: Roxeanne Hazes showt trouwjurk

Solo single

Het nieuwe kapsel van de dochter van André Hazes is op z'n zachtst gezegd opvallend te noemen. En dat is niet voor niets. Roxeanne heeft de videoclip van haar eerste solo single opgenomen! De eerste opnames vonden plaats in Den Haag, de rest wordt de komende dagen opgenomen op het zonnige Ibiza. 

Complimenten

De nieuwe look van de verloofde Roxeanne is maar tijdelijk, ze heeft toegegeven dat het een pruik is. Toch regent het met complimenten op de Instagram van de zangeres. "MOOI," schrijft Sonja Bakker onder de foto. Ook Jenny de Munk gaf haar een compliment. 

Beeld: Peter Smulders

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders