Roxeanne Hazes is niet bang om te experimenteren met haar uiterlijk. De zangeres heeft al verschillende looks gehad en heeft nu wéér een bezoekje aan de kapper gebracht. 

Lees ook: Roxeanne Hazes showt trouwjurk

Solo single

Het nieuwe kapsel van de dochter van André Hazes is op z'n zachtst gezegd opvallend te noemen. En dat is niet voor niets. Roxeanne heeft de videoclip van haar eerste solo single opgenomen! De eerste opnames vonden plaats in Den Haag, de rest wordt de komende dagen opgenomen op het zonnige Ibiza. 

Complimenten

De nieuwe look van de verloofde Roxeanne is maar tijdelijk, ze heeft toegegeven dat het een pruik is. Toch regent het met complimenten op de Instagram van de zangeres. "MOOI," schrijft Sonja Bakker onder de foto. Ook Jenny de Munk gaf haar een compliment. 

Beeld: Peter Smulders

We kennen de presentator niet anders dan met zijn kale hoofd. Toch gaat Humberto nu voor een totaal nieuwe look. Want zo weinig haar, daar moest verandering in komen... 

Tan gaat namelijk voor een bijzondere soort hanenkam. Alleen, leeft deze variant nog. Humberto liet zich fotograferen met een kameleon op zijn hoofd en wist zelf ook niet goed wat hij daarvan moest denken. 'Ik voel die nageltjes nog als ik er naar kijk, maar het is een bijzonder prachtig beeld geworden', aldus Tan.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders

Wolter Kroes brengt na zeven jaar weer een nieuw album op de markt. De 49-jarige zanger maakt in een persverklaring bekend dat zijn nieuwe materiaal op 12 oktober verschijnt. De naam van het album blijft nog geheim.

Het laatste studioalbum van Kroes dateert van 2011. De zanger vond het tijd om weer eens een nieuwe plaat uit te brengen. Tegelijkertijd viert Kroes met het album een belangrijke mijlpaal in zijn carrière.

Verleden

'Dit jaar zit ik 30 jaar in het vak en dan is het altijd leuk om terug te kijken naar het verleden', stelt de Viva Hollandia-zanger. 'Maar als zanger wil je altijd blijven werken aan nieuw repertoire, dus wordt het na al die jaren tijd voor een nieuw studioalbum. Er liggen waanzinnige liedjes klaar en ik kan niet wachten om het aan mijn fans te laten horen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders