Romy Monteiro verschijnt altijd stralend op de rode loper, en ook op tv ziet ze er immer verzorgd uit. Maar de BN'er is ook een natuurlijke schoonheid. Dat bewijst ze met een foto waar ze zonder make-up op staat.

'Real'

Als musicalster, presentatrice en zangeres heb je altijd een team van visagisten klaar staan die je mooi maken. We zien Romy dan ook vaker met een laag make-up dan zonder. Toch deelt de dochter van Antje Monteiro een foto zonder opsmuk. "Soms moet je even laten zien wat 'real' is," schrijft ze bij het kiekje dat ze voor tijdschrift &C gemaakt heeft. "Laten zien dat een meid niet opstaat een perfecte coupe, lange wimpers en een gladde huid. Hoewel social media je dat wel soms laat denken."

Onzekerheid

Romy geeft toe dat ze best onzeker kan zijn zonder make-up, mede doordat ze op straat regelmatig de opmerking krijgt dat ze er zo anders uitziet zonder make-up. De BN'er vindt ook dat ze mindere kanten heeft: "In mijn geval met dikke wallen, korte wimpers en als je inzoomt witte fluoride vlekjes op m'n voortanden (90's kid en dus fluoride spoelingen op de basisschool, top)." Daar zijn de meeste fans het niet mee eens. Het regent positieve reacties op de natuurlijke foto die Romy deelt.

Article continues after the ad

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders