In 2017 stond het leven van Patricia Paay (71) behoorlijk op z'n kop doordat er een seksfilmpje gelekt was. Hierop was te zien dat Paay met een onbekende man aan plasseks deed. Deze zwarte periode ligt inmiddels achter haar, want met onderstaande foto neemt ze het plasseks-schandaal op de hak. 

In het programma Het Perfecte Plaatje laat Patricia zich fotograferen met een gouden douchekraan, oftewel een golden shower. Enne, deze Engelse term is een andere benaming voor plasseks. 

Zelfspot 

Geen gebrek aan zelfspot dus! Ook goede vriend Richard Groenendijk kan het enorm waarderen hoe Patricia ermee omgaat en deelt het kiekje dan ook op zijn Instagram-account. 'Wát je ook vindt van Patricia Paay: als je jezelf laat fotograferen met een golden shower, kan je van alles over d'r beweren, maar niet dat ze geen zelfspot heeft. Te geestig dit', schrijft hij onder zijn post. 

Reacties

Daarnaast kan Paay ook op andere lovende reacties rekenen. 'Respect! De enige manier ook om alle praatjes de kop in te drukken. Knap hoe ze ermee omgaat' en 'Toch mooi, je eigen leven lijden. Niks van een ander aantrekken. Respect', luidden de comments. 

Article continues after the ad

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.