Dat André en Sarah inmiddels onafscheidelijk zijn van elkaar, is goed te zien op social media. De tortelduifjes hebben de sleutel van hun eerste huisje gekregen, zijn al op liefdesvakantie geweest en gaan lekker vaak uiteten met z’n tweetjes. Dit keer besloten André en Sarah om een heel team mee te nemen naar hun favoriete restaurant, waaronder de twee moeders.

Van Soelen deelt op een Instagram een aantal foto’s van het diner dat afgelopen avond plaatsvond. ‘Mijn forever team’, schrijft de blondine. Op de foto’s schitteren naast collega’s vooral moeder Rebecca en schoonmoeder Rachel. Sarah poseert innig met zowel beide dames.

Article continues after the ad

De tekst gaat verder onder de post.

Goud

Ook André deelt een gezellig kiekje van het etentje. Natuurlijk straalt hij zelf met Sarah op een van de foto’s, maar vooral het plaatje met beide moeders op zijn Instagram-account valt op. Rebecca en Rachel houden elkaar stevig vast op de foto en André schrijft erbij: ‘Goud!❤️‍🔥’. Sarah reageert daaronder ‘Mamma’s!’. Ook het zusje van Sarah – Julia Soelen – laat veel hartjes achter onder de post.

De tekst gaat verder onder de post.

Rachel blij

Rachel is dan ook enorm blij met haar nieuwe schoondochter. Ook op de meest intieme familiemomenten is Sarah meer dan welkom. ‘Dat is zeker zo. Dat kan omdat Sarah een heel hoog empatisch vermogen heeft. Zij kan zich goed verplaatsen in al die dingen die binnen onze familie altijd wel spelen. Ze voelt nu al heel vertrouwd, alsof ze al tien jaar in de familie is. Wat Sarah voor mij betekent? Nou, ik ben er heel dankbaar voor dat zij in André’s leven is gekomen. Want ze is een heel leuke en slimme vrouw. 

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.