Maxime Meiland hebben we in Chateau Meiland al een aantal keer in de kappersstoel zien zitten. Zo nu en dan verraste ze de kijkers met een korte coupe maar aan haar blonde lokken veranderde niet veel. Toch besloot Maxime voor de donkere wintermaanden er een heel ander kleurtje in te laten zetten. 

Op haar Instagram Stories vroeg de tv-ster een aantal dagen geleden of ze haar haren in een ander kleurtje zal laten verven. Blijkbaar waren haar volgers fan van de haarkleur want gisteren verscheen Maxime met haar nieuwe look op Instagram. 

Article continues after the ad

Nieuwe look

'Nou meid ik ben toch voor een nieuwe look gegaan!', schrijft ze bij de post. Daarop is Maxime te zien met haar nieuwe rood-bruine lokken. Ook is te zien dat de schaar er weer in is gezet want ze is ook weer voor een korte coupe gegaan. 

Rode wijn

De nieuwe look valt gelukkig bij vele in de smaak. Nicolette van Dam reageert met '😍😍😍 ' en ook Olcay Gulsen laat een paar liefdevolle hartjes achter onder de post van Maxime. Gelukkig is de baas van het Chateau, Martien, ook heel tevreden met zijn dochters nieuwe uiterlijk, dat hem doet denken aan een wel heel lekker drankje: 'Winterlook👍  net als rode wijn!', keurt Martien Meiland de nieuwe coupe goed. En natuurlijk kan liefje Leroy ook niet ontbreken in het lijstje. 'Wat een beauty!❤️ ' schrijft hij aan zijn vriendin. 

Maxime Meiland met haar nieuwe kapsel:

Maxime Meiland met haar oude blonde lokken:

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.