Nicolette van Dam en manlief Bas Smit delen niet vaak foto's met het gezin samen. Dochters Lola-Lily en Kiki-Kate worden nooit volledig met hun gezin in de media laten zien, maar nu verscheen er toch een unieke foto van prachtige gezin op Instagram.

'Jaaaaaa MIJN gezin', schrijft Bas bij de foto op Instagram. Het is een terugblik op hun zonovergoten vakantie tijdens de jaarwisseling. En we moeten allemaal toegeven: wát een prachtig gezin!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jaaaaaa MIJN gezin ❤️❤️❤️ #oudejaarsavond

Een bericht gedeeld door Bas Smit (@bassmit) op

Schuldig

Nicolette van Dam is een veelgevraagd presentatrice, en heeft daardoor altijd een volgeplande agenda. Sinds ze moeder is geworden, wordt ze gekweld door schuldgevoel. 'Dat heb ik Irene Moors een keer horen zeggen: een werkende moeder voelt zich altijd schuldig. Dat is me bijgebleven,' zegt de blondine in een interview met Vrouw. Ze vindt het lastig om met het schuldgevoel om te gaan. Om de zorg van hun dochters goed te verdelen, houden Nicolette en haar man hun agenda's goed bij. 'Als ik 's avonds moet werken, breng ik ze 's ochtends naar school. En ik block mijn agenda voor dingen waarvan ik weet dat ze belangrijk zijn voor de kinderen. Zoals een inloopochtend op school, dat zijn heilige momenten.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Article continues after the ad

Beeld: ANP & Instagram