Lauren Verster is momenteel zwanger van haar derde kindje. Goede vriendin Kimberley Klaver is meer dan enthousiast en deelt dan ook een kiekje van de groeiende babybuik van Lauren. 

Begin deze maand maakte Verster bekend in verwachting te zijn van haar derde kindje. 

Niet gepland

Ondanks dat de zwangerschap ongepland was, is ze meer dan blij met de komst van de derde spruit. 'Het lag niet echt in de planning, wel heel blij mee en meer dan welkom❤️zin in nog zo’n heerlijk kraaitje, kan niet wachten tot je er bent', schreef ze bij de fotoreeks. 

Tekst gaat verder na de post. 

Article continues after the ad

Groeiende babybuik

Kimberley is ontzettend blij voor haar vriendin en deelt dan ook een leuk kiekje. Op de foto is een stralende Lauren te zien. 'We wisselen elkaar lekker af', begint Klaver onder haar post. 'Eerst Lau zwanger van eerste en bevallen. En toen niet lang erna ik zwanger van eerste. Tijdens laatste trimester van mijn zwangerschap Lau weer zwanger. Heel even samen niet zwanger en toen ja hoor, ik weer zwanger. Ik net bevallen en rond die periode …yess staat ze weer hoor met bolle buik✅', aldus de actrice.

Tekst gaat verder na de post.

Gezin

De presentatrice en haar vriend Jasper Diepeveen ontmoetten elkaar toen Verster nog een relatie had met presentator Jort Kelder. Het stel is al gezegend met twee kinderen. In februari 2018 werden ze voor het eerst ouders van dochter Leentje Wambleesha en in januari 2020 beviel Verster van dochtertje Meggy. Binnenkort komt daar dus een broertje of zusje bij. 

Beeld: Peter Smulders, Instagram

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.