De moeder van Katja Schuurman is zeventig jaar geworden en die mijlpaal wordt op een bijzondere manier gevierd. De familie Schuurman is samen in de Verenigde Staten voor een bijzondere trip!

Nu Freek van Noortwijk officieel bij de familie hoor, mag hij natuurlijk ook mee. Ook Katja's dochter Sammie en zus Birgit en haar zoon zijn van de partij. 'Op vakantie met ons hele gezin voor de 70e verjaardag van mijn mama!', schrijft de presentatrice bij een vakantiekiekje. De familie verblijft op dit moment in het zonovergoten Miami.

Article continues after the ad

Celebrityhuwelijk

Katja en Freek trouwden op 21 juni en vierden dat het hele weekend met familie en vrienden die allemaal blijven slapen in tipitenten. Ook gasten delen op Instagram hun kampeerervaringen, onder wie Winston en Renate Gerschtanowitz. Ook Dinand Woesthoff en Johnny de Mol waren te gast op het celebrityhuwelijk.

Kennismaking

Drie jaar geleden kwamen Katja en Freek naar buiten met voornemens om te gaan trouwen. De twee hadden elkaar ruim een jaar eerder leren kennen. De eerste kennismaking tussen de veertien jaar jongere Freek en Katja vond plaats in zijn restaurant Guts & Glory. Dat was kort na de breuk tussen Katja en Thijs Römer, met wie ze acht jaar getrouwd was. Zij hebben samen een dochter.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders