De kleine Jesslynn van der Vaart heeft er al heel wat sportwedstrijden op zitten voor haar leeftijd. Juichen kan ze dan ook als de beste en dat deed ze dan ook enthousiast toen haar moeder Estavana Polman won tijdens het WK Handbal.

Estavana is op dit moment in Japan voor het WK. Haar trouwste fans zijn gezellig mee! Estavana en haar team wonnen dit weekend van Angola. Op de weg terug in de bus werd de overwinning flink gevierd door Rafael van der Vaart en Estavana's ouders. Maar de grootste supporter zong toch echt het hardst: Jesslynn is zichtbaar apetrots op haar moeder!

Article continues after the ad

Geen bruiloft

Rafael en Estavana zijn bijna vier jaar samen. Van een huwelijk zal het echter niet komen. ‘Ik zou best willen trouwen. Maar het is Estavana die tegen mij roept: Je trouwt maar één keer en dat huwelijk heb je al verkloot. Om die reden wil ze niet trouwen. Dat vind ik humor. Eigenlijk zou ík dat moeten zeggen. En misschien heeft ze ook wel gelijk. Het huwelijk is slechts een briefje. Het zou niets toevoegen. We hebben een prachtig leven. Ook zonder dat jawoord.’ 

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.