Hoewel Gordon net flink is bedrogen door zijn ex, zijn er ook genoeg lichtpuntjes in zijn leven. Zijn biografie is af en hij heeft het eerste gedrukte exemplaar in ontvangst mogen nemen. 

Eerste exemplaar

De presentator werkt al maanden, in samenwerking met journalist Marcel Langedijk, aan zijn boek 'Gordon, een biografie van een entertainer'. Het boek is inmiddels af en naar de drukker. Gisteren mocht Gordon het eerste exemplaar van de biografie in ontvangst nemen. Een bijzonder moment waar hij erg naar uit heeft gekeken. De presentator is zichtbaar aangeslagen wanneer hij het boek in zijn handen krijgt. 

Signeersessie

Het boek komt volgende week, op 28 februari, uit. Gordon laat weten dat hij een signeersessie organiseert voor zijn fans. "Heel spannend, maar ook leuk dus om het te vieren ga ik 1 keer signeren bij boekhandel Van der Plas op het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord, in de buurt waar ik opgegroeid ben. Precies om middernacht van dinsdag 27 op woensdag 28 februari gaat de winkel open en zijn jullie allemaal welkom," aldus de BN'er.

Article continues after the ad

Beeld: Edwin Smulders