Hoewel Gordon net flink is bedrogen door zijn ex, zijn er ook genoeg lichtpuntjes in zijn leven. Zijn biografie is af en hij heeft het eerste gedrukte exemplaar in ontvangst mogen nemen. 

Eerste exemplaar

De presentator werkt al maanden, in samenwerking met journalist Marcel Langedijk, aan zijn boek 'Gordon, een biografie van een entertainer'. Het boek is inmiddels af en naar de drukker. Gisteren mocht Gordon het eerste exemplaar van de biografie in ontvangst nemen. Een bijzonder moment waar hij erg naar uit heeft gekeken. De presentator is zichtbaar aangeslagen wanneer hij het boek in zijn handen krijgt. 

Signeersessie

Het boek komt volgende week, op 28 februari, uit. Gordon laat weten dat hij een signeersessie organiseert voor zijn fans. "Heel spannend, maar ook leuk dus om het te vieren ga ik 1 keer signeren bij boekhandel Van der Plas op het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord, in de buurt waar ik opgegroeid ben. Precies om middernacht van dinsdag 27 op woensdag 28 februari gaat de winkel open en zijn jullie allemaal welkom," aldus de BN'er.

Beeld: Edwin Smulders

 "Binnen de grenzen van wat mogelijk is" gaat het goed met Sjoukje Hooymaayer. De 77-jarige actrice kreeg een paar weken geleden te horen dat ze eierstokkanker in een ver gevorderd stadium heeft. "Het is natuurlijk allemaal nogal wat om mee om te gaan", zegt ze maandag in De Telegraaf.

Rotziekte

Hoewel Hooymaayer besloot af te zien van verdere behandeling, stond ze zondagavond weer op het podium in de musical My Fair Lady. "Dit laat ik me door die rotziekte ook niet nog eens afnemen. Nee hoor, ik ga door." De actrice legde haar rol in de musical aanvankelijk neer vanwege haar ziekte, maar gaf anderhalve week geleden in een afscheidsbrief aan het publiek aan toch nog een paar keer te willen spelen.

Plannen

Hooymaayer heeft "nog wat plannetjes". "Volgende maand wil ik ook nog graag een paar keer het toneel op, wanneer we de afsluit hebben in Carré." Daarna wil ze met "het hele gezin" een weekeinde naar Italië. "Inderdaad maar kort, want ik moet me wel wat ontzien en de reis zal best zwaar zijn, maar we gaan er optimaal van genieten. Er komt zoveel liefde op me af, het is echt geweldig."

Beeld: Edwin Smulders | (ANP)

De zus van volkszanger Tino Martin is zaterdag overleden. De zanger herdenkt zijn zus Kim van der Valk op sociale media.

Nooit vergeten

"Ook vandaag hield ik je hand vast, eerst warm en later koud, ik zal nooit vergeten hoe jij hebt geknokt en hoe jij in het leven stond", schrijft Tino Martin op Facebook. "Dag mijn zuster op een houtvlot!! We gaan je altijd mooie stralende lach en nog veel meer van je missen."

Liefste vrouw

Eerder deze week noemde de zanger zijn zus ''de sterkste, mooiste en liefste vrouw van onder andere de planeet aarde."

Beeld: Edwin Smulders | (ANP)