Glennis Grace vierde onlangs haar jubileum met vriend Lévy Simon. Het stel is nog steeds smoorverliefd op elkaar, en dat is goed te zien op een kiekje van hun romantische vakantie.

Na een drukke periode met America's Got Talent en talloze optredens, geniet de zangeres van een welverdiende vakantie. Ze is samen met haar vriend in het Spaanse Marbella. Het stel heeft zo te zien veel in de zon gezeten. 'Lekker kleurtje,' reageren meerdere fans. 

Article continues after the ad

Kinderwens

Glennis is erg open over haar kinderwens met Lévy. 'Vanwege ons leeftijdsverschil wilde ik het hoofdstuk ‘kinderen’ wel snel met hem bespreken. Ik ben niet meer de jongste, in elk geval wat betreft vruchtbaarheid. Het was voor mij dus handig om te weten hoe hij daar in staat,' zegt ze in een interview met Flair. 'Hij wil gelukkig vader worden.' Een liefdesbaby lijkt dus de volgende stap te zijn, al weet ze nog niet precies wanneer. 'Dan ga ik ineens heel praktisch denken: moet ik dat plannen? En zo ja, wat is dan een goed moment? Terwijl zoiets natuurlijk niet valt te plannen. Daarom probeer ik het maar een beetje los te laten. Als ik iets geleerd heb de afgelopen jaren is dat het allemaal wel goed komt. Als je 5 jaar geleden had gezegd dat ik in Amerika een talentenshow zou doen, nu een eigen band zou hebben en zelf mijn nummers zou schrijven, had ik je voor gek verklaard. En kijk hoe het leven is gelopen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders