Eind november besloten Katja Schuurman en Freek van Noortwijk uit elkaar te gaan. Hoewel een verdrietige periode voor het tweetal aanbrak, zijn ze een half jaar na de breuk allebei weer gelukkig in de liefde. Waar Katja alleen nog spreekt over een 'leuke man' met wie ze de zomer ingaat, onthult Freek in een gesprek al de naam van zijn nieuwe vriendin. 

Aan RTL Boulevard vertelt Freek iets meer over zijn nieuwe liefde. 

Naam 

'Emily is heel leuk', zegt hij. Ondanks dat hij de naam van zijn nieuwe vriendin heeft verklapt, wil hij er verder nog niks over kwijt. 'Ik hoef daar verder niet veel over uit te weiden.' Ook zijn de twee al samen gespot, de foto zie je hier.

Breuk

Na een huwelijk van ruim twee jaar, besloten Katja en Freek uit elkaar te gaan. Hoewel het koppel allebei nog veel liefde voor elkaar voelde, werkte het gewoon niet meer. Freek ontmoette al snel een nieuwe geliefde, iets wat niet in de koude kleren is gaan zitten bij Katja. 

Article continues after the ad

Nieuwe liefdes

Toch lijkt de rust wedergekeerd en heeft de actrice hier nu meer begrip voor. Zo vertelde Katja recent in Veronica Superguide: ‘Ik vond daar van alles van, maar inmiddels wil ik vooral dat hij blij is. Ik had het fijner gevonden als we de kluwen eerst samen rustig hadden kunnen ontwarren en we pas daarna verder waren gegaan met onze eigen levens. Nu was het gewoon een beetje… verwarrend. Maar ik gun hem oprecht alle geluk en mezelf ook. Ik weet zeker dat het beter is dat we niet meer samen zijn.’ Inmiddels is de actrice zelf ook weer aan het daten geslagen: 'Na maanden van janken heb ik weer helemaal vlinders, dat past helemaal bij de zomervibe', aldus Katja. 

'Goede catch'

Niet alleen Katja gunt haar ex-man al het geluk. Freek laat namelijk ook aan RTL Boulevard weten blij voor zijn ex-vrouw te zijn. 'Ik ben alleen maar superblij voor Katja dat ze een nieuwe vriend heeft, want ik gun haar al het geluk en liefde van de wereld. Dat verdient ze ook.' Hoewel Freek de nieuwe vriend van de actrice nog niet ontmoet heeft, praat hij al vol lof over hem. 'Volgens mij is hij wel leuk en knap. Een goede catch.'

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.