Dat Nicolette van Dam en Bas Smit razend populair zijn in Nederland is je vast niet ontgaan. De twee hebben allebei ruim 800.000 volgers op Instagram en verschijnen regelmatig in de media. Nu gaat hun succes de landsgrenzen over, want het stel is gespot op de website van de Britse tabloid 'Daily Mail'. Ze waren aanwezig op het verjaardagsfeestje van een bekende Britse miljardair en daar werden natuurlijke de nodige kiekjes geschoten. 

In 2019 leerden Nicolette en Bas de bekende zakenman Richard Branson (72) kennen op de Grand Prix van Monaco. Sindsdien zijn ze vrienden en werd het Nederlandse showbizz-koppel dus uitgenodigd voor zijn luxueuze verjaardagsfeestje.

Zesdaagse cruise

Die verjaardag was niet zomaar een feestje. Het ging namelijk om een zesdaagse cruise ter ere van Bransons 70e verjaardag. Deze werd twee jaar uitgesteld door corona. Het gezelschap voer langs Miami, Mexico en de Bahama's. Daily Mail omschrijft Nicolette als 'De glamorous Nederlandse model-actrice Nicolette van Dam', die 'met haar vriend Bas Smit' de bloemetjes buitenzette op het schip. 

'Wat een feestweek'

Nicolette en Bas zijn zichzelf niet wanneer ze er niks over zouden posten op Instagram. Hun volgers konden dus lekker meegenieten van het Britse feestje. 'Zooo dit was wel een hele coole week. Je verjaardag zo vieren met de mensen die je liefhebben op zo'n geweldige cruise is echt een droom', schrijft Bas Smit bij een reeks sfeerfoto's. 'Zoveel leuke nieuwe mensen leren & plekken leren kennen!'

Article continues after the ad

De tekst gaat verder onder de foto.

Ook Nicolette heeft de tijd van haar leven gehad op de bijzondere cruise en deelt een hoop foto's. 'Wat een feestweek! Onvergetelijk', schrijft de presentatrice.  

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.