GTST komt dit jaar voor het eerst met een zenuwslopende winter cliffhanger. En die belooft spannender dan ooit te worden! RTL geeft de kijkers alvast een voorproefje. 

Spannend

De zomer cliffhanger van GTST is inmiddels een begrip, en dit jaar komt daar ook de winter cliffhanger bij. Ziekenhuisdirecteur Jan Maes heeft de afgelopen weken heel wat Meerdijkers zich tegen in het harnas weten te jagen. Zo wordt Zoë geïntimideerd door haar sugar daddy en lopen de gemoederen op de werkvloer hoog op tussen Jan en Aysen. Langzaamaan raken de dames gevangen in het web van de manipulatieve Jan. De spanningen komen tot een hoogtepunt wanneer Zoë door toedoen van Jan in een benaderde situatie verzeild raakt. Zal Zoë op tijd weten te ontkomen?

Verschillende perspectieven

Op die vraag krijgen we in de week van 8 tot en met 12 januari antwoord. De winter cliffhanger belooft niet alleen spannend te worden, maar ook anders dan je gewend bent. Een week lang kijk je de soap vanuit meerdere perspectieven, waardoor je erachter komt hoe bepaalde personages de gebeurtenissen hebben beleefd.


Beeld: RTL

Jodie Foster laat zelden iets los over haar privéleven. De gelauwerde Amerikaanse actrice staat sinds haar derde voor de camera en probeert op die manier ‘te overleven’. Dat resulteert niet alleen in wilde speculaties over haar liefdesleven, maar ook over de vader van haar kinderen...

De afschuwelijke ervaring zou Jodie destijds hebben doen besluiten zo weinig mogelijk van haar privéleven prijs te geven. Was haar liefdesleven lange tijd een raadsel, over de vader van haar zonen houdt Jodie tot op de dag van vandaag haar lippen stijf op elkaar. Gezegd wordt dat haar goede vriend acteur Mel Gibson de vader van Charles en Kit is, maar ook de homoseksuele en inmiddels overleden castingdirector Randy Stone wordt genoemd. Zelfs Charles en Kit weten het niet! Jodie zou haar zoons, nu 20 en 17 jaar, het grote geheim willen vertellen wanneer ze 21 zijn. Intussen trekt ze zich van alle speculaties niets aan. Ze geniet van haar gezinsleven, de successen die ze als actrice én regisseuse boekt, en het feit dat ze het nu rustiger aan kan doen. ‘Ik kan doen waar ik zin in heb. Dus als ik een rolletje wil spelen in een filmpje van iemand die voor het eerst in zijn eigen appartement iets opneemt met zijn telefoon, kan ik dat doen.’ En met onvergetelijke glansrollen in films als The Accused, The Silence of the Lambs, Panic Room en Flightplan op haar naam heeft Jodie daar helemaal gelijk in.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 50 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP