OG3NE maakt niet alleen indruk op het Nederlandse publiek, maar weet ook aan de andere kant van de wereld hoge ogen te gooien. Niemand minder dan countryzangeres Dolly Parton is namelijk diep onder de indruk van de zingende zussen. 

Waar eerder al Davina Michelle ‘ontdekt’ werd door P!nk, strikte de Amerikaanse Glamour dit keer Dolly Parton. In de desbetreffende video krijgt Dolly meerdere covers van haar wereldhit Jolene voorgeschoteld. Tussen de covers zit ik ook een video van de Nederlandse zusjes, waarvan de zangeres direct onder de indruk is.

OG3NE, OG3NE, OG3NE…

“Wat een mooie sound, en wat een mooie harmonieën”, luidt de enthousiaste reactie van Dolly. Wel hebben de zusjes een ding veranderd aan de originele tekst. In plaats van Jolene ruilen Lisa, Amy en Shelley het woord op een gegeven moment in voor OG3NE. En dat kan Dolly wel waarderen. “Ik zing zelf altijd Jolene als ik koffie haal. Cafeïne, cafeïne, cafeïne.”

Eervol

Wanneer de zusjes te zien krijgen dat Dolly op hun cover reageert, kunnen ze hun ogen haast niet geloven. “Het is altijd heel zenuwslopend om iemands liedje te coveren, want je moet altijd maar hopen dat het eervol is en dat iemand het leuk vindt”, laten de zusjes weten. Volgens de countryzangeres zijn de zingende zusjes daar in ieder geval met vlag en wimpel voor geslaagd.

Article continues after the ad

Lockdown

De cover van Jolene werd overigens gemaakt tijdens de intelligente lockdown begin dit jaar. Lisa, Amy en Shelley namen hun zang met hun mobiel apart van elkaar op, wat het uiteindelijke resultaat extra bijzonder maakt. De video is inmiddels bijna een half miljoen keer bekeken.

Bron: Flaironline | Beeld: BrunoPress, YouTube

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.