Tv-kok Miljuschka bakt de hele dag door. Niet gek dat haar kids inmiddels ook het een en ander kunnen klaarmaken in de keuken. Zo schittert dochter Felina (8) in een video op het Instagramaccount van haar moeder, waarin ze haarfijn het recept van een bananencake uitlegt. 

Zo moeder, zo dochter

'Dit roept de lekkerste bananencake' begint Felina het filmpje. Ze houdt flinke trossen bananen omhoog. 

Article continues after the ad

Echte bakker

Daarna is te zien hoe de achtjarige dochter van Miljuschka het recept van de volgers doorneemt. De laat goed zien hoe de bananen en de eieren gemengd moeten worden. Net zoals haar moeder dat op televisie doet. En nadat alle ingrediënten in de schaal zitten giet Felina behendig het beslag in een ingevette bakvorm doen en natuurlijk had dochterlief dat al netjes klaar staan.

Nog niet klaar!

Of de simpele cake daarna klaar is? Echt niet! 'Nee nog niet klaar, want deze moeten er natuurlijk op' waarmee de jongste van Miljuschka verwijst naar de halve banaan als garnering. 

Opvolger

De volgers van de presentatrice zijn zeer te spreken over de potentiële opvolgers van Miljuschka. 'Ik voel een carrière aankomen 😉 wat een leukerd ...😊' maar ook vind iemand Felina een 'natuurtalent!' Ook Yolanthe en Quinty Trustfull reageren onder de post. 'Zo lief 😍' zegt Yolanthe, en koffietijd-presentatrice Quinty laat weten: 'Zo schattig! Dat stemmetje🤗 '

De tekst gaat verder onder de video

Epilepsie

Het dochtertje van Miljuschka heeft epilepsie. In januari maakte de presentatrice bekend een eigen magazine uit te brengen waarvan een deel van de opbrengst naar het Epilepsiefonds gaat. Moeder en dochter hebben namelijk al vijf jaar te maken met de aandoening, maar volgens Miljuschka went het nooit. Witzenhausen zou dan ook maar wat graag de aanvallen bij haar dochter weg kunnen nemen. 'Als ik mijn rechterarm, waar ik alles mee doe, kon opofferen en het dan weg zou zijn, zou ik het gisteren doen. Het breekt nog steeds iedere keer mijn hart.'

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.