WIDM-kandidaat Jeroen Kijk in de Vegte probeerde in het begin de relatie nog geheim te houden. Nu ruim twee jaar later is het stel regelmatig op social media samen te zien. Met een big smile, niets geheim meer aan!

Dinsdag deelde Jeroen Kijk in de Vegte een leuk kiekje met zijn vriend op Instagram. Het koppel was nog even aan het genieten van een avondje uiteten, nu het nog kon. Zo zegt Jeroen zelf: ‘We kijken De Persconferentie strax wel terug, okee?’ en ‘Wat hou ik m’n hart weer vast voor onze horeca-vrienden. Dus we nemen het er nog even van in één van onze favoriete restaurantjes.’ Verder wil hij graag de horeca een hart onder de riem steken.‘Dank jullie, voor alle gezelligheid en heerlijkheden! Hou vol!’ schreef hij nog onder de foto.

Relatie

Tegenover Jeroen aan tafel zit Jacob Plantinga, zijn huidige vriend. In 2018 is na zeven jaar de relatie tussen Jeroen en Kenneth Stevens stukgelopen. Later dat jaar werd hij tot over zijn oren verliefd op Jacob. De twee hebben enkele weken geprobeerd hun relatie buiten de schijnwerpers te houden, maar in een interview met de VARA Gids kon Jeroen het niet meer voor zichzelf houden. Hij verklapte al een tijd samen te zijn met Jacob. De twee lijken nog steeds happy in love en plaatsen veel leuke foto’s samen op Instagram. Zelfs toen het voor de buitenwereld nog onofficieel was, kon je ze daar al samen spotten.

Bron: sterrenoptv.nl & ditjesendatjes.nl | Beeld: Peter Smulders & Instagram

Article continues after the ad