Sander Schimmelpenninck en Jaap Reesema moesten twee keer met hun ogen knipperen tijdens een citytrip in Maastricht: is Nicolette van Dam ook in de Limburgse stad? Het bleek niet om de presentatrice te gaan, maar om een andere vrouw die als twee druppels water op de BN'er lijkt. 

Een nietsvermoedende vrouw was dit weekend op stap toen ze werd aangesproken door goede vrienden Jaap en Sander. De twee vonden het meisje zo erg op Nicolette lijken, dat ze besloten op ‘de look-alike’ af te stappen. Hoewel de vrouw in kwestie de gelijkenissen eigenlijk niet echt ziet, zijn Jaap en Sander ervan overtuigd dat het hier om Nicolette’s verloren tweelingzusje gaat.

Nieuwe Nicolette

'Ik heb hier voor jullie de nieuwe Nicolette van Dam', aldus Jaap in het filmpje dat hij dit weekend op Instagram plaatste via Stories. Na het zien van het filmpje moest ook Nicolette’s man Bas Smit even twee keer kijken. 'Hahaha, nou je het zegt', antwoordde hij terug op Instagram.

Wél een broer

Hoewel een tweelingzusje niet het geval is bij Nicolette, heeft de actrice én horecaondernemer wel een broer: Sebastian. Met hem runt Nicolette het populaire Brasserie van Dam in Amsterdam-Zuid. Toch is Sebastian vooral degene die alles achter de schermen draaiende houdt. “Presenteren zou niks voor mij zijn. Dat zie je ook in de zaak. Zij is de gastvrouw, het gezicht van het bedrijf. Ze heeft een charme waarmee ze mensen inpakt. Ik doe de organisatie en zorg dat alles loopt, dat is een perfecte wisselwerking.”

Article continues after the ad

Bekijk *HIER* en *HIER* de Instagram Stories terug om de look-alike van Nicolette te zien.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.