Het is alweer 18 jaar geleden dat Jim Bakkum meedeed aan het allereerste seizoen van Idols. Inmiddels is hij veel shows - en zelfs een film - verder en verschijnt hij nog steeds regelmatig in het showbizznieuws. Toch richten wij onze aandacht vandaag even op iemand anders. Namelijk zijn knappe broer Danny Bakkum! 

Oudere broer Danny

Jim draait al jaren mee in de showbizz-wereld. Ook zijn bekende vrouw, Bettina, kennen we allemaal van haar rollen in onder andere Grease, Hair en Fame. Een stuk minder bekend is Jim's oudere broer Danny. Hij leeft zijn leven buiten de schijnwerpers, maar blijkt wel een ding met Jim gemeen te hebben. Ook hij blijkt namelijk een muzikaal talent te zijn. De twee traden vroeger samen op in hun band The Kids, en inmiddels speelt Danny in de band Bob en de Blue Band.

Article continues after the ad

Oom

Hoewel Jim en Danny een hele goede band hebben, verlangt Danny volgens Jim niet naar een leven in de spotlights. Zo liet hij eind vorige maand op Instagram weten toen Danny jarig was. "Hij gaat me vermoorden voor het feit dat ik deze foto op Instagram zet, maar deze jongen op rechts met de mat en pony is vandaag jarig. Normaal laat ik niet zoveel los over mijn broer, maar dit jaar is hij zelf vader geworden (en ik dus officieel oom!) en daar ben ik heel trots op. Mag ook weleens gezegd worden", schrijft Jim bij een foto uit de oude doos.

Kinderen Jim en Bettina

Jim maakte zijn broer enkele jaren geleden trotse oom. Samen met Bettina werd hij in 2012 voor het eerst ouder van hun inmiddels achtjarige zoontje Lux. Drie jaar later kwam daar dochter Posy bij en vorig jaar werden Jim en Bettina opnieuw ouders van een dochter genaamd Molly. Met hun derde kindje is het gezin Bakkum volgens Jim en Bettina helemaal compleet. "We zijn heel gelukkig met hoe het nu is", aldus het stel begin dit jaar in een video van &C.

In de video en foto hieronder zie je hoe Jim's broer Danny er nu én vroeger uitzag.

Bron: Flaironline.nl | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.