Vorige maand verschenen de geruchten: Dirk Kuijt (40) zou een nieuwe liefde hebben. Nu zijn de oud-voetballer en zijn Kate in het openbaar gespot samen én op de foto gezet. 

Al een jaar samen

Dirk en de 29-jarige Kate Ruinemans zijn dol verliefd. Afgelopen weekend besloten ze samen van het lekkere weer te genieten. Weekblad Weekend heeft de twee samen op de foto gezet. Naar verluidt is Dirk al ruim een jaar verliefd op Kate en hebben ze al die tijd in het geheim afgesproken. Albert Verlinde zei hier eerder over: 'Mensen uit zijn omgeving zeggen dat het eind 2019 bij een gala voor het goede doel begonnen is met Kate. Daar is hij ontzettend verliefd geworden.'

Article continues after the ad

Verhuizing

Kate zou inmiddels verhuisd zijn voor Dirk: 'Op dat moment woonde zij nog in Bussum, waar Dirk naartoe ging met een capuchon op zijn hoofd om niet gezien te worden. Inmiddels is ze verhuisd naar Amsterdam waar ze in een mooi appartement woont. Ze schijnen heel gelukkig te zijn', aldus Albert Verlinde. 

Boze ex

Gertrude, de ex van Dirk waar ze vanaf haar vijftiende mee samen was, zou niet blij zijn met dit liefdesnieuws. Volgens bronnen weet zij hier pas enkele weken vanaf. Dirk en Kate zouden er dan ook alles aan gedaan hebben om niet samen gespot te worden, omdat Dirk Gertrude en de kinderen geen pijn wilde doen. 

Geruchten over vreemdgaan

Dirk en Gertrude maakten hun scheiding vorige zomer bekend. Als snel kwam de geruchtenmolen op gang: zou Dirk zijn ex-vrouw bedrogen hebben tijdens het huwelijk? Dirk ontkent in alle toonaarden dat hij al samen was met Kate voor zijn scheiding. Volgens hem zijn de geruchten pertinente onzin. 

Bron: Weekend | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.