Maxime Meiland, de ster van SBS-kijkcijferkanon Chateau Meiland, schuift niet onder stoelen of banken dat ze dolgraag weer zwanger wil worden. In 2017 werd ze voor het eerst moeder van dochtertje Claire. Toen was de blondine ook al prachtig zwanger!

De jongste dochter van Martien en Erica is al een tijdje bezig met het vinden van een donor. De realityster heeft op dit moment geen relatie, en is daar ook niet naar op zoek. Toch wil ze haar dochtertje Claire dolgraag een broertje of zusje geven. Vorige week was in Chateau Meiland te zien dat ze een geschikte donor heeft gevonden. Het zou dus zomaar kunnen dat ze binnenkort weer zwanger is. 

Article continues after the ad

Geen contact

Maxime werd in 2017 moeder van Claire. De zwangerschap was niet gepland, maar het kindje was meer dan welkom in het gezin Meiland. De vader van Claire was het niet eens met de zwangerschap. Er is geen contact meer met hem. 

Uit de oude doos

De blondine staat nu volop in de schijnwerpers, maar in 2017 zag haar leven er heel anders uit. Wel deelde ze al regelmatig kiekjes van haar leven, waaronder haar zwangerschap. Zo zag Maxime eruit toen ze in verwachting was van Claire:

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.