Het zoontje van Yolante Cabau en Wesley Sneijder heeft al een aantal jaar een prachtige bos met haar. Door moeder Yolante werd het haar netjes gestyled in een knotje of staartje en af toe hingen zijn lange manen los. De laatste weken zagen we Xess veel vaker met ingevlochten haren op Instagram verschijnen. Nu is de tijd aangebroken om de vlechtjes eruit te halen en het mannetje showt snel zijn nieuwe lokken.

Krullenbol

Op de Instagram Stories van Yolanthe Cabau is te zien hoe zoon Xess met zijn nieuwe lange lokken op de muziek danst. Nu de vlechtjes er na een een aantal weken zijn uitgehaald is Xess veranderd in een heuse krullenbol. Op de video schut hij ze nog extra heen en weer. Een prachtige bos haren!

De tekst gaat verder onder de foto's.

Article continues after the ad

Alleenstaande moeder

Ondanks dat het gezinsleven natuurlijk niet zo is gelopen als dat Yolanthe voor ogen had, probeert ze elke dag wel een manier te vinden om haar zoon Xess (5) het beste te geven. Als alleenstaande moeder betekent het ook dat je de dagelijkse beslissingen in je eentje moet nemen. Dat is voor Yolanthe de normaalste zaak van de wereld geworden. 'Natuurlijk heb ik van die dagen dat alles zwaar is, maar ook dan probeer ik te kijken naar de positieve kant van dingen', zegt ze in Grazia.

Gezinsleven

Omdat de presentatrice zelf niet veel structuur in haar leven heeft gekend, wil ze dat Xess extra meegegeven. 'Maar op een manier die past in ons leven. Veel lachen en gek doen samen,' schrijft Yolanthe. Toch is ze ook wel eens verdrietig over haar situatie. 'Natuurlijk had ik het anders voor ogen toen ik Xess net kreeg. Je hoopt op een gezinsleven; dat is anders gelopen. Maar het betekent niet dat het daarom niet goed is.'

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.