Geliefden van de familie Meiland kunnen dit jaar een speciale kerstkaart in de brievenbus verwachten. Het gezin heeft dit jaar een kaartje met een prachtig kiekje in hun inmiddels beroemde chateau.

De familie gebruikt de kerstkaart ook om hun kerstwensen aan de fans over te brengen. 'Wij wensen jullie allemaal ontzettend fijne feestdagen!', schrijft kasteelheer Martien bij de kerstkaart. Het kiekje voor de kerstkaart is gemaakt in Chateau Marillaux. Ook dochter Montana, die in Nederland woont, is van de partij.

Article continues after the ad

Geweldig jaar

De Meilandjes hebben een overweldigend jaar achter de rug. De kijkcijfers van Chateau Meiland gingen elke week door het dak en ze wonnen zelfs een Gouden Televizierring voor hun realityprogramma. 

Kerstafleveringen

Fans van de Meilandjes kunnen de komende weken hun lol op want op 16, 17, 23 en 24 december worden er kerstafleveringen uitgezonden. Op kerstavond staat zelfs een dubbele aflevering gepland. In Kerst op Chateau Meiland is te zien hoe de familie zich klaarmaakt voor alle feestelijkheden. Zo organiseren ze een groot kerstdiner en wordt het kasteel compleet gerestyled in kerstsferen.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.