Dit jaar verschijnt de nieuwe spannende politieserie DNA op SBS 6 met in de hoofdrol niemand minder dan Yolanthe Sneijder-Cabau. De eerste beelden van Yolanthe als politieagente zijn zojuist vrijgegeven door haar manager, Xenia Kasper. En we moeten zeggen: het ziet er al heel spannend uit! 

In de politieserie speelt Yolanthe rechercheur Lana. Op Instagram krijgen we een voorproefje van Yo's personage. Zo deelde Xenia een video van de opnames, waarin we rechercheur Lana samen met een collega langs zien gaan op de plek van de misdrijf. Bekijk hieronder de eerste beelden:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Op de set van DNA in hilversum @yolanthecabau

Een bericht gedeeld door xenia kasper (@xeniakasper) op

DNA

Het is nog niet duidelijk waar de beelden zich afspelen en wat er precies is gebeurd. Dat zullen we pas te weten komen wanneer de serie DNA op de buis verschijnt. SBS 6 heeft aangekondigd de afleveringen pas over een aantal maanden uit te zenden. Gelukkig weten we al wel iets meer over de inhoud van de serie en wie erin te zien zullen zijn. Zo staan moord en doodslag centraal, maar is er ook veel aandacht voor Lana's privéleven en dat van de andere personages. Die andere personages worden onder andere vertolkt door Loes Haverkort en Belinda van der Stoep. 

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders, Instagram