Bloem, Mensje en Zus. Zo heten de drie dochters van Angela Schijf en haar man Tom Van Landuyt. Twee van de drie dochters schitterden ooit op de rode loper van Kruimeltje, maar zijn inmiddels een stuk groter. Zó zien de dochters van Angela er nu uit. 

Lees ook: Angela Schijf viert kristallen huwelijk

Drie meisjes

De actrice hoopte altijd al een meisje te krijgen, zo vertelt ze aan Fab Mama. "Ik zag er zo naar uit om zo'n meisje te begeleiden naar haar volle wasdom. Omdat ik weet hoe het is. Ik ken de kwetsbaarheid, de twijfels, de verlangens." Haar gebeden werden verhoord, ze kreeg maar liefst drie dochters. "Drie meisjes! Waar had ik dat aan te danken? Man Tom zag beren op de weg in de vorm van hardrockende, puistige jongenspubers met vet haar en een brommer die, zonder je een blik waardig te gunnen, uitkramen: "Yo, ouwe! Is je dochter thuis?" Ikzelf kon mijn geluk niet op. Nu kon ik drie (!) keer de boel in goede banen leiden, in elke fase van die lastige meisjespuberteit."

Familiekiekje

Angela en Tom trouwden in 2002. Het gezin woont in Antwerpen, wat af en toe puzzelen is met werkverplichtingen in Nederland en België. Tom werd onlangs vijftig. Ter ere van deze speciale gelegenheid deelde ze een kiekje van haar man met hun dochters. De meisjes zijn een stuk groter sinds we ze op de rode loper van Kruimeltje hebben gezien. Wat een prachtige meiden! 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Singer-songwriter Duncan Laurence gaat Nederland vertegenwoordigen op de 64e editie van het Eurovisiesongfestival 2019 in Tel Aviv.

Dat heeft AVROTROS maandag bekendgemaakt. De 24-jarige Laurence studeerde afgelopen jaar af aan de Rockacademie in Tilburg. Hij ontwikkelde zich daar als zanger, songwriter en producer en deed tijdens zijn studie ervaring op in onder meer Londen en Stockholm.

Talenten

"De afgelopen jaren deden voor Nederland A-artiesten mee met grote naamsbekendheid", stelt de zanger. "Voor mij geldt dat laatste niet, maar dat is juist ook mooi: er zijn heel veel jonge muzikale talenten in Nederland. Mijn deelname bewijst dat je zomaar de kans kunt krijgen om op zo’n groot platform te laten zien wat je waard bent. Ik ben heel trots dat ik Nederland ga vertegenwoordigen en ik ga alles geven."

Eva Simons

Er gingen eerder op de dag geruchten dat Eva Simons de kandidaat zou zijn, maar dat bleek dus niet zo te zijn.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | (ANP)

We hebben de lieve snoet van baby Bobby ondertussen al vaak voorbij zien komen. En ook deze nieuwe beelden zijn weer té leuk om niet te delen. Moeder Chantal betrapt de kleine deugniet namelijk op heterdaad op diefstal…

Op de video is te zien hoe Bobby de koelkast heeft geplunderd. Zijn buit? Een bakje met frambozen en blauwe bessen. Wanneer hij het fruit, dat inmiddels aardig is verdeeld over de vierkante meters van de keukenvloer, stiekem zit op te smikkelen voor de open koelkastdeur, komt Chantal aangeslopen.

‘Kun je niet framboos op worden’

‘Bobby… Bobby? Wat is dit?’, vraagt ze met een ernstig serieuze stem terwijl de ‘schade’ filmt. Met een framboos half uit zijn mond hangend vertrekt het kleine ventje geen spier – een hilarisch gezicht. ‘Kun je niet framboos op worden’, schrijft Chantal bij in het bijschrift op Instagram. Helemaal mee eens. Wij zien in Bobby wat hij ziet in het doosje vitamientjes: om óp te vreten.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl