Bloem, Mensje en Zus. Zo heten de drie dochters van Angela Schijf en haar man Tom Van Landuyt. Twee van de drie dochters schitterden ooit op de rode loper van Kruimeltje, maar zijn inmiddels een stuk groter. Zó zien de dochters van Angela er nu uit. 

Article continues after the ad

Lees ook: Angela Schijf viert kristallen huwelijk

Drie meisjes

De actrice hoopte altijd al een meisje te krijgen, zo vertelt ze aan Fab Mama. "Ik zag er zo naar uit om zo'n meisje te begeleiden naar haar volle wasdom. Omdat ik weet hoe het is. Ik ken de kwetsbaarheid, de twijfels, de verlangens." Haar gebeden werden verhoord, ze kreeg maar liefst drie dochters. "Drie meisjes! Waar had ik dat aan te danken? Man Tom zag beren op de weg in de vorm van hardrockende, puistige jongenspubers met vet haar en een brommer die, zonder je een blik waardig te gunnen, uitkramen: "Yo, ouwe! Is je dochter thuis?" Ikzelf kon mijn geluk niet op. Nu kon ik drie (!) keer de boel in goede banen leiden, in elke fase van die lastige meisjespuberteit."

Familiekiekje

Angela en Tom trouwden in 2002. Het gezin woont in Antwerpen, wat af en toe puzzelen is met werkverplichtingen in Nederland en België. Tom werd onlangs vijftig. Ter ere van deze speciale gelegenheid deelde ze een kiekje van haar man met hun dochters. De meisjes zijn een stuk groter sinds we ze op de rode loper van Kruimeltje hebben gezien. Wat een prachtige meiden! 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders