Nadat in maart de teaser van de film Mary Poppins Returns te zien was, is nu de officiële trailer er eindelijk! Mary Poppins is een icoon dat vooral bekend is door de Disney-film uit 1964. Het vervolg speelt zich 25 jaar later af. De hoofdrol, Mary Poppins, wordt gespeeld door Emily Blunt.

Het verhaal

Mary Poppins was 25 jaar geleden de nanny van de familie Banks. De vader, Michael Banks, verloor zijn vrouw en stond er plots alleen voor met drie kinderen. Mary Poppins hielp de familie uit de brand tijdens de rouwfase. De kinderen Annabel, John en Georgie zijn ondertussen al volwassen. Nu keert Mary terug om ze een paar nieuwe lessen te leren. Dit keer gaat haar nicht Topsy mee, gespeeld door Meryl Streep. 

Special effects

Opvallend is dat in de film dezelfde special effects en animaties terugkomen als die in de originele film te zien zijn. Hierdoor blijft de film toch nog oud en vertrouwd. Houd je van een typische musicalfilm waarin liedjes worden gezongen? Dan is deze film zeker wat voor jou!

Bekijk de trailer hieronder. Mary Poppins Returns draait vanaf 19 december in de bioscoop. Dus zet de datum alvast in je agenda!

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

 Bron: Dutch Cowboys | Beeld: Getty Images