Dave Roelvink en vriendin Jazzlyn werden eind oktober voor de eerste keer trotse ouders van zoontje Dean. Dave laat zijn volgers regelmatig smelten met onwijs zoete foto's en filmpjes van de kleine man. Vandaag is het weer raak, want de kersverse vader danst erop los met zijn pasgeboren zoontje.

Deze week postte Dave nog een schattig kiekje van de kleine Dean, waarop te zien is hoe het ventje lekker aan het slapen is in een wollig, warm pakje. Iets wat de volgers maar wat te lief vonden om te zien. 

Dansen

Op Instagram Stories post Dave vandaag een filmpje waarop te zien is hoe hij danst met de kleine man. Iets wat blijkbaar elke dag gebeurd in huize Roelvink. 'Dagelijks dansje maken', schrijft hij er namelijk bij. Het levert in ieder geval lieve beelden op. 

Tekst gaat verder na de posts. 

Article continues after the ad

Verzoening

De komst van de kleine Dean zorgde ervoor dat broers Dave en Donny weer herenigd werden met elkaar. De twee spraken en zagen elkaar zo'n anderhalf jaar lang helemaal niet meer. Donny heeft nadat hij hoorde dat Dave vader zou worden de eerste stap gezet om het weer bij te leggen. 'Ik wilde niet dat ik mijn neefje bijvoorbeeld pas zou leren kennen als hij twee was. Door wat er is gebeurd, zijn Dave en ik uiteindelijk alleen maar closer geworden', aldus Donny tegen Story. 

Eerbetoon

Op 30 oktober zijn de twee de trotse ouders geworden van zoontje Dean. Het jongetje is vernoemd naar Dave’s overleden grootmoeder Dien. ‘Als eerbetoon aan mijn allerliefste omaatje. Wat zal ze trots zijn,’ aldus de dj, die net als zijn broer Donny een hechte band had met zijn oma, die drie jaar geleden op negentigjarige leeftijd overleed.

Bron: Instagram | Beeld: Instagram Dave Roelvink, Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.