Na lang wachten was gisteravond dan eindelijk het moment daar: met veel bombarie en glamour lanceerde Chantal Janzen haar eigen mediamerk &C. Ook onthulde ze de eerste editie van haar magazine, waarvoor ze compleet uit de kleren ging. Maar heel bloot wordt het allemaal niet...

Lees ook: Chantal Janzen lanceert eigen blad & platform 

Naakt?

Echt naakt is ze niet te zien in het blad, want Chantal staat verscholen achter een in pak gehulde Eva Jinek. Zij nam het diepte-interview met Chantal af, dat in de eerste versie van het tijdschrift te lezen is.

Spectaculaire lancering

Heel bekend Nederland was aanwezig bij de spectaculaire lancering van het mediaplatform van Janzen. Niet alleen onthulde ze de cover van haar tijdschrift, ook ging haar website &C.TV live. Onder andere Bastiaan van Schaik, Wendy van Dijk, Georgina Verbaan en Joop van den Ende waren aanwezig.

 

 

Gefeliciteerd @chantaljanzen.official! 💋#andc

Een bericht gedeeld door Jinek• (@jineklive) op

 

 

Lancering #andc met #sharingbox

Een bericht gedeeld door Boris (@bor_is_hier) op

 

 

Lancering &C @chantaljanzen.official vanavond live in @rtlboulevard #platform #tijdschrift @andcgram

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op

 

 

Samen met mijn lieve vriendjes genoten van &C lancering! @chantaljanzen.official wij zijn trots op jou! #❤

Een bericht gedeeld door Wendy van Dijk (@wendyvandijk3) op

 

Beeld: Peter Smulders. Bron: Flair

Geruchten dat haar relatie met Ramon op de klippen is gelopen, worden in Story eindelijk door Berget Lewis bevestigd. ‘Het liep niet tussen ons.’ Maar wie denkt dat Berget met liefdesverdriet rondloopt, slaat de plank mis.

Nadat haar eenjarige huwelijk met Sebastiaan van Rooijen strandde, vond zangeres Berget Lewis (46) nieuw liefdesgeluk bij Ramon. Ze was erg zeker van hun relatie toen ze in 2015, een jaar nadat ze elkaar hadden ontmoet, gingen samenwonen. Berget vertelde in Story: ‘Dat is toch een behoorlijk commitment. Dan zeg je toch tegen elkaar: We willen samenblijven. Voor mijn gevoel doe ik ook niets te snel. Ramon en ik zijn nu ruim een jaar samen. We zijn geen jonge mensen, die in een vlaag van verliefdheid zijn gaan samenwonen. We weten heel goed wat we aan elkaar hebben.’ Berget vertelde zelfs dat ze een huwelijksaanzoek zou accepteren. Maar van een bruiloft kwam het niet.  

Lees het hele verhaal in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP 

Vorig jaar leken Froukje de Both en haar vriend Niek van der Bruggen na een tijdelijke breuk gelukkiger dan ooit. Toch zette het koppel deze zomer definitief een punt achter hun relatie. ‘Een breuk is altijd moeilijk,’ zegt Froukje tegen Story.

Afgelopen juni maakten Froukje de Both (46) en Niek van der Bruggen (35) bekend dat het na een relatie van zes jaar over en uit is. ‘We waren vorig jaar al kort uit elkaar gegaan en daarna dachten we echt dat we het samen leuk zouden houden,’ vertelt Froukje nu aan Story. Niets bleek minder waar! ‘Over de precieze reden wil ik niets kwijt. Maar Niek en ik hebben geen ruzie. Een breuk is altijd moeilijk, maar Niek en ik voelen ons nog steeds met elkaar verbonden en we zullen altijd vrienden blijven.’ Froukje zegt voorlopig geen behoefte te hebben aan een nieuwe man.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders