Geen grote feesten en vrijmarkten dit jaar: door de coronacrisis zitten we deze Koningsdag vooral aan huis gekluisterd. Hoe komen de BN'ers deze bijzondere feestdag door? 

Article continues after the ad

Patty Brard viert Koningsdag op haar geliefde eiland Ibiza. Wel mist ze Nederland op deze feestdag een beetje meer. De showbizzdiva hoopt dat Nederlanders vandaag thuis zullen blijven. 'Binnen is het ook echt leuk! Alsjeblieft geen nieuwe piek na vandaag! Wees verstandig, maak er een verstandig feestje van!'

Nick Schilder en zijn gezin geven in ieder geval wel gehoor aan de oproep van Patty. Oranjetompoucen in de tuin en het feest is compleet. 

Nicolette Kluijver duikt de keuken in met haar kids. Op het menu staat een zoete koningsquiche.

Geen groot feest, maar wél een kleurtje voor Heleen van Royen. De schrijfster brengt deze Koningsdag door in de tuin.

'Woningsdag' of niet, Jamai Loman trekt zijn oranje outfit gewoon aan. Ook een kroontje en vlaggetje ontbreken niet. De zanger lijkt helemaal in zijn nopjes met een oranjetompouce. 

Maik de Boer heeft een voordeel van 'Woningsdag' ontdekt. Hij kan deze dag poedelnaakt doorbrengen, want we gaan toch niet naar buiten!

In huize Kluivert blijft het oranjegehalte hoog. Het hele gezin, inclusief trouwe viervoeters, zijn vandaag volledig gehuld in knaloranje outfits.

'Leve de Koning!', schrijft Annemarie Keizer op Instagram. Ook zij blijven de feestdag vieren, al is het thuis in de tuin.

Chantal Janzen heeft wel even het huis verlaten op Koningsdag. Ze trakteert zoontje Bobby, geheel gekleed in het oranje, op een ijsje.

Marieke Elsinga maakt er thuis een feestje van. Op haar Amsterdamse dakterras geniet ze lenig van een drankje.

Voor Olcay Gulsen en Ruud de Wild is het een speciale Koningsdag. Het is de eerste keer dat samen de feestdag thuis vieren. 'Hoop dat iedereen ondanks alles toch een beetje aan het genieten is,' schrijft de presentatrice.

Aan alcoholische versnaperingen geen gebrek voor Holly Brood. De actrice fietst de stad door met een heuse kingsize bierfiets.

Beeld: Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.