Gisteren blies André Hazes junior de kaarsjes uit op zijn gigantische verjaardagstaart, vandaag gaat hij voor het eerst écht naar school. En ook daar is het feest: het zoontje van André en Monique mag meteen uitdelen. 

De ene mijlpaal na de andere volgt voor André junior. Gisteren werd hij vier jaar oud, de leeftijd om naar de basisschool te gaan. Vanochtend was het dan ook zover. Na een paar wendagen gaat hij voor het eerst echt naar school. Daar mag hij zijn vriendjes meteen trakteren op cupcakes met hetzelfde thema als dat van zijn taart: Toy Story. 'Wie jarig is trakteert de eerste dag op zijn nieuwe school,' schrijft moeder Monique Westenberg bij een kiekje van de traktatie. Ook deelt ze een foto van André die zijn school betreedt. 

Kleinschalig feestje

Vorig jaar kreeg zoontje André nog een groots helden feestje met taarten, ballonnen en kostuums van onder andere Spiderman. Door corona kon het feest dit jaar iets minder groots gevierd worden. Het jochie mocht een paar vriendjes meenemen naar De Efteling. Even later mocht hij een grote Toy Story-taart aansnijden.

Broertje of zusje voor André?

Het is geen geheim dat André en Monique dolgraag een tweede kindje willen. Monique heeft eicellen ingevroren, omdat ze lastig op de natuurlijke manier in verwachting kan raken. Aan Privé vertelt Hazes: 'Vlak voor onze breuk hebben we nog geprobeerd om zwanger te raken. Dat is toen mislukt.' Omdat Westenberg al 42 is, begint volgens André de tijd te dringen. 'Het mooie is dat Dré nu ook begint. Laatst begon hij nog tegen ons: ‘Papa, mama, ik zou graag een zusje willen hebben.’ Het is van harte welkom.' De zanger denkt dan ook zeker dat een tweede kindje hen nog gegund zal zijn. 'Zeker, alleen moeten we daar niet te lang mee wachten. We praten er wel al over. De tijd is geschikt.'

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders / Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.