Neil Diamond (77) mocht dan geliefd zijn bij miljoenen fans, hij was ongelukkig in de liefde. Tót hij gevoelens kreeg voor Katie McNeil (48). Maar zijn geluk wordt nu overschaduwd door zijn ziekte, waardoor hij nooit meer zal optreden…   

‘Ik ben dan wel 76, mijn stem klinkt nog als een klok,’ zei Neil Diamond afgelopen september tijdens het concert ter gelegenheid van zijn vijftigjarig artiestenbestaan in de Amsterdamse Ziggo Dome. De levende legende, die op 24 januari 77 kaarsjes uitblies, gaf een wervelend optreden, waarbij evergreens als Song Sung Blue en Sweet Caroline natuurlijk niet mochten ontbreken. Voor zijn omvangrijke oeuvre ontving hij recentelijk een Lifetime Achievement Award, waarna hij zijn jubileumtournee wilde vervolgen.

Ziekte

Maar daar heeft zijn arts een stokje voor gestoken, nu Neil aan de ziekte van Parkinson blijkt te lijden. Op zijn website is te lezen: ‘Met tegenzin en teleurstelling moet ik aankondigen dat ik mijn concertreeks moet beëindigen. Het was een eer om de afgelopen vijftig jaar mijn shows te mogen spelen. Mijn dank gaat uit naar mijn loyale en toegewijde publiek. Ik heb jullie steun en aanmoediging altijd gewaardeerd.’ Neil weigert de moed echter op te geven. ‘Ik wil nog lang actief blijven met schrijven, opnemen en andere projecten.’ Daarom hoopt hij vurig dat zijn ziekte hem voorlopig niet verder sloopt… Neil kan in elk geval rekenen op de onvoorwaardelijke liefde van zijn manager Katie McNeil, met wie hij in de lente van 2012 in het huwelijksbootje stapte. Daags daarna twitterde hij dolgelukkig: ‘Het was mágisch!’ Door Katie geloofde Neil weer in de liefde, na eerder liefdesleed.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 5 ligt nu in de winkel.


Beeld: Gettyimages

Vorige week werd Paul de Leeuw opgenomen in het ziekenhuis voor een knieoperatie. Naderhand liet hij al weten dat alles voorspoedig was verlopen, maar nu geeft de presentator een nieuwe update hoe het met hem is.

Paul is namelijk alweer druk aan het fietsen op een hometrainer, dus het gaat al de goede kant op. Hij heeft nog wel een 'weggetje' te gaan, maar de Leeuw geeft ook aan veel zin te hebben om te mogen optreden. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Hiep hiep hoera! James, het zoontje van Chantal Janzen en Marco Geeratz is jarig. Hij mag maar liefst tien kaarsjes uitblazen. Om dit te vieren deelt Chantal een prachtige foto van haar zoon op Instagram.

Door: Demi Schoenmakers (Libelle)

Zo groot al

'Vandaag is de allerleuksteliefstegrappigste jongen van de wereld jarig, en hij is 10 geworden. TIEN! How did that happen?', schrijft ze bij het zoete plaatje. Met een ondeugend lachje kijkt James in de camera. Waar blijft de tijd? Want James is al een grote, stoere jongen aan het worden.

Grote broer

Al blijft het een heel schattig mannetje. Chantal deelt regelmatig kiekjes van haar twee lieve zoons en daar smelt je gewoon van. James is een hele trotse grote broer en hij blijkt hartstikke goed voor de kleine Bobby van tien maanden te kunnen zorgen.

Groot gezin

Chantal is sinds 2014 getrouwd met Marco. Samen hebben ze James en Bobby gekregen. Bobby is op 29 maart 2018 geboren. Uit een eerdere relatie heeft Marco twee dochters, Esmée en Isaa, en één zoon, Zion.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Libelle | Beeld: Instagram, Peter Smulders