Het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) in Den Bosch laat weten dat er medewerkers niet betrokken zijn geweest bij het doorgeven van informatie aan roddelkanaal Juicechannel over een afspraak die Klaas Otto daar had. Het interne onderzoek naar de kwestie is inmiddels afgerond, laat het JBZ donderdag aan het ANP weten.

Juicechannel schreef eind maart dat Otto, de inmiddels ex-vriend van Rachel Hazes, een afspraak had voor een vruchtbaarheidstest in het JBZ. Hij zou daar met Hazes zijn gesignaleerd. Het digitale roddelkanaal baseerde zich toen op een bron binnen het ziekenhuis. Diverse media maakten daar toen een bericht van.

Onderzoek

Nadat hier melding van werd gemaakt, is het ziekenhuis een onderzoek gestart naar het mogelijk lekken van de vertrouwelijke gegevens. Dat onderzoek is nu afgerond en 'er is geen enkele aanwijzing gevonden dat een medewerker van het ziekenhuis informatie heeft doorgegeven aan Juicechannel', aldus het ziekenhuis.

Op de hoogte

De betrokken persoon over wie de informatie ging (Otto), is hiervan door het ziekenhuis ook op de hoogte gebracht. Het JBZ zegt verder 'blij te kunnen vaststellen dat de bron niet uit het ziekenhuis komt'.

Article continues after the ad

Bron: ANP | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.