Het gaat stukken beter met zangeres Olivia Newton-John, bij wie eerder dit jaar voor de derde keer kanker werd geconstateerd. 'Ik wil dat iedereen weet dat ik er nog ben en het goed gaat. Ik voel mij gezond', vertelt de inmiddels 70-jarige Grease-ster tegen Entertainment Tonight.

'Het was een moeilijk jaar omdat ik ook nog eens mijn heiligbeen brak en ik opnieuw moest leren lopen. Maar ik voel me sterk, ik ben terug en voel mij goed en ben iedere minuut blij dat ik er nog ben', aldus Olivia.

Article continues after the ad

Zeer geroerd

De actrice zegt 'zeer geroerd' te zijn van alle steun van fans van over de hele wereld. Olivia is ook trots dat ze een inspiratie is voor velen die ook ziek zijn. 'Ik ben positief over mijn leven en over mijn reis en ik hoop dat ik een steun voor andere mensen kan zijn. Ik ben blij als ik mensen kan entertainen maar ik voel me nog beter als ik mensen help.'

Tumor

Olivia kampte in 1992 met borstkanker. In 2013 werd ze behandeld voor een tumor in haar schouder. Dit keer werd er een tumor in haar ruggengraat aangetroffen.

Bron & beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.