Afgelopen woensdag is Nadège, de voormalig huishoudster van de familie Meiland, begonnen aan de bestraling tegen darmkanker. Naast haar wens op genezing, spreekt ze nu nog een andere droom uit. 

Aan De Telegraaf vertelt de Française dat ze graag naar Nederland wil afreizen en hoopt op een hereniging met de Meilandjes. 

Droom

'Ik zou dolgraag met mijn hond Eliot naar Nederland willen komen en dan gaan wandelen over het strand van Noordwijk, waar de familie Meiland woont', zegt Nadège. De voormalig huishoudster mist de familie enorm en voelde zich er erg thuis. 'Ik zou ze zo graag nog een keer terug willen zien. Door corona kon ik van de ene dag op de andere niet meer werken op het chateau. Nu ik vaak thuis ben, denk ik na over mijn leven. Dat is niet altijd makkelijk geweest. Bij de familie voelde ik mij thuis, alsof ik bij ze hoorde.'

Darmkanker

Onlangs kreeg de Française te horen dat zij darmkanker heeft, inmiddels is ze begonnen aan de bestralingen. 'De situatie is zo ernstig dat ze het onderzoek dat voor april stond gepland, niet afwachten. De ziekte zit in een groot deel van mijn darm', laat Nadège weten. 'Dat zal twee maanden duren', vervolgt ze. 'Dat was een enorme shock om te horen. Zo hopen ze dat de pijn weg gaat en het rustiger wordt in mijn dikke darm. En dan gaan ze bekijken wanneer de operatie kan plaatsvinden.' Ook laat ze weten dat haar leven op z'n kop staat. 'Dit is het ergste scenario dat je kunt bedenken. Hopelijk kan ik over een poosje zeggen dat het weer goed met mij gaat', aldus de voormalig huishoudster. 

Article continues after the ad
Bron: Shownieuws | Beeld: Still

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.