Het gaat opnieuw slecht met de gezondheid van Arie Ribbens. De voormalige zanger van carnavalskrakers, die aan longkanker lijdt, heeft bij een val tijdens een vakantie in Spanje zijn heup gebroken.

'De artsen zeggen dat het heel ernstig is. Arie kon niet gelijk geopereerd worden in verband met complicaties. Als het goed is, gaat dat nu toch gebeuren. Dat wordt heel spannend', zegt Aries vrouw Cea in De Telegraaf.

Laatste vakantiedag

Het onheil gebeurde op de laatste vakantiedag van de twee. Vorige maand ging het juist beter met de tachtigjarige zanger. Arie en Cea besloten daarop om voor enkele weken naar Spanje te gaan.

Schaal vier

'Er wordt hier een schaal van 1 tot 5 gehanteerd, Aries risico om het niet te overleven zit op vier', aldus Cea. 'Helaas hebben we geen andere opties, hij kan zo niet met die kapotte heup verder. Dan krijg je ontstekingen en daaraan zou hij kunnen overlijden. Een operatie brengt ook een groot gevaar met zich mee, de artsen zijn bang wat ze zullen aantreffen.'

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders