Een burn-out, een scheiding, een gedwongen verhuizing... 2020 was voor Marco Borsato een absoluut rampjaar. Hoewel al het verdriet nog niet verwerkt is, heeft de zanger toch positief en vol frisse moed het nieuwe jaar ingeluid. Een nieuw jaar, waarin een liefdesverzoening met Leontine niet uitgesloten lijkt.

Bijna een jaar geleden maakten Marco en Leontine Borsato bekend dat er een eind aan hun 22-jarige huwelijk was gekomen. Marco’s uitgelekte affaire met Iris Hond zou niet de enige reden van de scheiding zijn geweest. Er deden geruchten de ronde dat er meer verboden avontuurtjes, met onder anderen zijn secretaresse, een vrouwelijke helft van een bevriend stel en zangeres Maan, hadden plaatsgevonden. Waar of niet, feit is dat Marco zijn huwelijk met Leontine niet meer kon redden. De echtelijke villa in Blaricum werd verkocht. Marco verhuisde naar een penthouse in Alkmaar, Leontine betrok een huurhuis in Huizen.

Article continues after the ad

Verzoening

Na de scheiding bleven Marco en Leontine in harmonie met elkaar omgaan, niet in de laatste plaats vanwege hun kinderen Luca, Senna en Jada. Zo at Marco geregeld mee bij Leontine en de kinderen, en kwam Leontine afgelopen zomer naar het 75e verjaardagsfeest van Marco’s moeder Mary. Dat de liefde tussen de twee er nog altijd is, wás en ís duidelijk. Sterker nog, ze blijken in het diepste geheim zelfs gesprekken met elkaar te voeren die mogelijk leiden tot een liefdesverzoening. Dat vertelt een bron dicht bij het stel aan Story: ‘Ze zijn elkaar weer aan het herontdekken.’

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 01 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.