Zaterdagavond vond het eerste concert van Holland Zingt Hazes 2018 plaats. In een uitverkochte Ziggo Dome brachten meerdere artiesten een eerbetoon aan André Hazes, die veertien jaar geleden op 53-jarige leeftijd overleed.

Het is alweer de zesde editie van het zangfestijn. Alle grote hits van de volkszanger kwamen voorbij, gezongen door onder andere Xander de Buisonjé, Trijntje Oosterhuis en Jeroen van der Boom.

Holland Zingt Hazes 2018

Natuurlijk waren zoon André en dochter Roxeanne ook van de partij en zongen nummers van hun overleden vader. Net als vorig jaar was er weer een hologram van André Hazes te zien tijdens de show.

Er vinden dit jaar nog drie shows plaats van Holland Zingt Hazes 2018: op zondag 15, zaterdag 21 en zondag 22 april. Alle concerten zijn uitverkocht.

Op 13 april maakte producent MediaLane bekend dat ook in 2019 er weer een editie van Holland Zingt Hazes zal plaatsvinden. Op 22 en 23 maart 2019 zijn de klassiekers van de volkszanger weer te horen in de Ziggo Dome.

Kaarten kopen Holland Zingt Hazes 2019

Wil je er volgend jaar zeker bij zijn? Koop dan snel je kaarten voordat het te laat is! Je scoort al een ticket vanaf €65,40 en via Story krijg je een gratis rangupgrade. Dat betekent dat je een eersterangs ticket koopt voor de prijs van een tweederangs ticket.

Klik hier om kaarten voor Holland Zingt Hazes 2019 te bestellen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!


Bron: Telegraaf | Beeld: ANP

Het lijkt erop dat Brad Pitt en Angelina Jolie iets meer tot elkaar zijn gekomen in hun 'vechtscheiding'. Volgens een bron zou Angelina een handreiking naar Brad hebben gedaan om er samen uit te komen wat betreft co-ouderschap. 

Brad en Angelina zouden elkaar 'stiekem' ontmoet hebben bij haar thuis. "Het was de eerste keer dat ze bij elkaar kwamen om dingen door te spreken en een beslissing te maken in het belang van hun zes kinderen. Het was een succes en ze willen dit graag voortzetten", aldus de bron. "Angelina was klaar met moddergooien en wil graag met Brad tot een oplossing komen. Brad heeft al die tijd de vrede bewaard tussen hen en kijkt er naar uit om een rustigere situatie voor de kinderen te realiseren."

Drank en drugs

Jolie vroeg op 20 september 2016 de scheiding aan van Brad en sindsdien leefde het voormalige glamourkoppel in onmin met elkaar. Angie beweerde dat Brad teveel dronk en drugs gebruikte, wat resulteerde in een 'vervelende verhouding met hun kinderen'. Volgens Brad is dit onzin en wil hij juist niets liever dan veel tijd met zijn kinderen doorbrengen, waartoe hij naar eigen zeggen 'prima in staat is'.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP

Een tweede kindje adopteren was al een tijdje een grote wens van Wesley Sneijder en Yolanthe. Binnenkort zou die wens misschien werkelijkheid kunnen worden. "We wachten nu tot we worden gebeld."

Een kwestie van weken is het echter niet, benadrukt de presentatrice van het nieuwe RTL-programma The Talent Project. "Het kan nog wel twee jaar duren voordat we iets horen. Als het komt, dan komt het."

Happy family

Yolanthe werd na een lang en medisch traject in 2015 voor het eerst moeder van haar zoontje Xess Xava. Daar is ze nog altijd zielsgelukkig mee. "Ik heb Xess altijd bij me, hij is mijn alles", zegt ze.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Some true artists over here 👩🏻‍🎨👨🏼‍🎨😁🎨

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Wesley kreeg eerder al een zoon uit een eerdere relatie, de nu elfjarige Jessey.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

My boy ❤️

Een bericht gedeeld door Wesley Sneijder (@sneijder10official) op

 


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron, beeld: ANP