Zaterdagavond vond het eerste concert van Holland Zingt Hazes 2018 plaats. In een uitverkochte Ziggo Dome brachten meerdere artiesten een eerbetoon aan André Hazes, die veertien jaar geleden op 53-jarige leeftijd overleed.

Het is alweer de zesde editie van het zangfestijn. Alle grote hits van de volkszanger kwamen voorbij, gezongen door onder andere Xander de Buisonjé, Trijntje Oosterhuis en Jeroen van der Boom.

More content below the advertising

Holland Zingt Hazes 2018

Natuurlijk waren zoon André en dochter Roxeanne ook van de partij en zongen nummers van hun overleden vader. Net als vorig jaar was er weer een hologram van André Hazes te zien tijdens de show.

Er vinden dit jaar nog drie shows plaats van Holland Zingt Hazes 2018: op zondag 15, zaterdag 21 en zondag 22 april. Alle concerten zijn uitverkocht.

Op 13 april maakte producent MediaLane bekend dat ook in 2019 er weer een editie van Holland Zingt Hazes zal plaatsvinden. Op 22 en 23 maart 2019 zijn de klassiekers van de volkszanger weer te horen in de Ziggo Dome.

Kaarten kopen Holland Zingt Hazes 2019

Wil je er volgend jaar zeker bij zijn? Koop dan snel je kaarten voordat het te laat is! Je scoort al een ticket vanaf €65,40 en via Story krijg je een gratis rangupgrade. Dat betekent dat je een eersterangs ticket koopt voor de prijs van een tweederangs ticket.

Klik hier om kaarten voor Holland Zingt Hazes 2019 te bestellen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!


Bron: Telegraaf | Beeld: ANP

Sandra Reemer, die anderhalf jaar geleden overleed aan borstkanker, is herenigd met haar ouders. Negen maanden na haar dood overleed haar vader Frans, die het verlies van zijn beroemde dochter niet kon verwerken. Afgelopen week blies Sandra’s moeder Nel haar laatste adem uit. Ook zij treurde in de laatste fase van haar leven elke dag om het gemis van haar oogappel. 

'Mijn ouders waren sterke, kranige mensen die altijd positief in het leven stonden,’ vertelt Frenk Reemer, de broer van Sandra. ‘De dood van mijn zus heeft hen gebroken, hoewel ze dat liever niet aan mijn broer en twee andere zussen lieten merken. Ze hielden van al hun kinderen evenveel, maar Sandra was hun oogappel. Naarmate ze ouder werden, maakten ze zich meer zorgen om haar dan om ons. Misschien was dat wel logisch. Sandra was alleen. Ze had geen relatie en geen kinderen. Als Sandra met iets zat, dan besprak ze dat met onze ouders. Zij vroegen zich weleens af hoe het verder moest met Sandra als zij er niet meer waren. Een jaar voordat Sandra door borstkanker werd getroffen kochten mijn ouders in Sint-Michielsgestel een graf. Ze waren de negentig gepasseerd en wilden alles voor hun afscheid regelen. De kinderen wilden ze niet onnodig opzadelen met problemen. Ze kochten een graf voor drie personen. Het was hun wens dat Sandra later bij hen zou komen te liggen. Wat ze toen niet konden bevroeden was dat Sandra er als eerste begraven zou worden.'

More content below the advertising

Lees het hele verhaal in Story. Editie 7 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Zeven jaar geleden vertolkte Bastiaan Ragas de rol van Willem-Alexander in de televisieserie Beatrix, Oranje onder vuur. Graag had de acteur een reactie van de koning ontvangen en hij hoopt nog steeds op een uitnodiging voor een lunch. ‘Door de serie steeg zijn populariteit met twintig procent...’

Het was zeven jaar geleden de rol van zijn leven. Bastiaan Ragas (47) kroop voor de televisieserie Beatrix, Oranje onder vuur in de huid van (toen nog) kroonprins Willem-Alexander. Om hem geloofwaardig te spelen, kwam Bastiaan acht kilo aan en liet hij zijn haar groeien. Hoewel het alweer enige tijd geleden is, denkt Bastiaan nog veel aan die periode. ‘Ik heb toen een aardig inkijkje in zijn leven kunnen krijgen,’ vertelt Bastiaan aan Story. ‘Het is net of je dan iemand kent. Terwijl dat natuurlijk niet zo is.’ Nadien heeft Bastiaan nooit iets gehoord van Willem-Alexander. ‘Het zou natuurlijk ontzettend leuk zijn geweest als hij een reactie had gegeven. Op wat voor manier dan ook. Maar dat is niet gebeurd. Jammer, ook omdat ik heb begrepen dat zijn populariteit na het uitzenden van deze serie met twintig procent was gestegen. Voor en na de serie is er een poll geweest en daaruit bleek dat hij in de ogen van het publiek een stuk sympathieker was geworden. Ik ben blij dat ik daaraan heb kunnen bijdragen, haha.’

More content below the advertising

Lees het hele verhaal in Story. Editie 7 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders