Zangeres Tabitha is zowel voor als na haar zwangerschap enorm open over het moederschap. Dat is heel normaal voor haar. 'Mijn leven bestaat niet alleen uit successen en het zou heel onnatuurlijk voelen om alleen de leuke dingen in mijn leven te delen', zegt Tabitha daarover in een interview met ELLE.

Tabitha is al sinds haar 14e een bekende in de muziekindustrie. Ze vind het dan ook 'heel kwalijk' dat er nog zoveel taboes bestaan over bepaalde thema's. 'De worstelingen waar we allemaal mee moeten dealen, zorgen juist voor schaamte en eenzaamheid', aldus de zangeres. 

Doen alsof

Ze deelt zelf veel eerlijke verhalen via haar social media, omdat Tabitha zelf ook behoefte heeft aan realistische verhalen van andere mensen. 'Ik heb liever dat we jankend met elkaar op een veldje zitten, dan dat we allemaal aan het doen zijn alsof we een perfect leven leiden', laat Tabitha weten.

Natuurlijke zelf

Nu zien we Tabitha heel naturel op Instagram verschijnen, maar vroeger was dat heel anders. Ze verscheen op haar vlogs altijd met een gezicht vol make-up. 'Ik dacht dat dat erbij hoorde als je in de schijnwerpers stond. Toen ze erachter kwam dat dat niet zo was, liet ze vol trots haar natuurlijke ik zien en dat beviel. 'Waar ik eerst bang was voor negatieve reacties, kreeg ik eigenlijk alleen positieve reacties. Jonge meiden schreven me hoe ze me bewonderden, dat ze ook wilden leren kwetsbaarder te zijn', zegt Tabitha.

Article continues after the ad

Vertekend beeld

De zangeres kan zeker een mooi voorbeeld zijn voor de jongeren van nu die volgens haar zijn opgegroeid met een 'vertekend beeld.' 'Zij hebben van jongs af aan al actief moeten zijn in de onlinewereld om erbij te horen, en zien dagelijks talloze voorbeelden van vrouwen met fillers en opsmuk waardoor dat de norm is geworden.'

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.